RosUpack 2024: HPRT pokazuje slučajeve štampanja TTO-a i rešenja oznake

2024-06-19 17:12

RosUpack 2024, 28. međunarodna izložba za pakovanje industrije, trenutno je veliki događaj u sektoru pakiranja. HPRT, vodeći kineski pruža č kodiranja i etiketiranja rješenja, je uzbuđen što će sudjelovati u ovom prestižnom događaju. Dobrodošli smo vas da posetite HPRT čizmu u B1025, Pavilion 2, Hall 8.

RosUpack Event Place.jpg

RosUpack 2024 Rusija.jpg

RosUpack 2024.jpg

Pokazaćemo sveobuhvatljiv raspon pakiranja i etiketiranja proizvoda, uključujući visoke kvalitetne TTO štampače, automatske etiketiranje mašine, industrijske barkodne štampače i laserske štampače.

O RosUpacku 2024.

Ova godišnja izložba se održava od 18. juna do 21. juna 2024. u Međunarodnom izloženom centru Crocus Expo u Moskvi.

RosUpack je najveća izložba industrije pakiranja u Rusiji i istočnoj Evropi. Ona okuplja vodeće proizvođače, dobavljače i industrijske stručnjake iz svijeta. Ove godine, događaj ima:

● 30.474 jedinstvenih posjetitelja

● 746 izložbi

● 9 sektora izložbe

● 139 zvučnika

HPRT pakiranje i rezolucije označavanja

HPRT inovativna rešenja su dizajnirana da ispunimo različite potrebe industrije pakiranja, i uvereni smo da će naša ponuda značajno povećati operacionu efikasnost i praćenost proizvoda. Ispod su tipični slučajevi naših proizvoda.

Istraživanje slučajeva: HPRT automatski motori za kodiranje serije u fleksibilnom pakiranju hrane

Ruski tržište za kodiranje strojeva svjedoči brz rast, posebno u sektoru pakiranja hrane. Potreba za preciznim i efikasnim kodiranjem i označavanjem rešenja je veća nego ikad.

Naši koderi serije dostavljaju jasne i dugotrajne datume isteka, brojeve serije, barkode i druge kritične informacije u skladu sa svim relevantnim pravilima.

Proizvodi HPRT TTO štampača su široko korišteni za kodiranje serije fleksibilnih filmova i vreća u raznim hranama širom Rusije, uključujući brzu hranu, konferenciju, grickalice, zrna i izlečene meso.

Ispitivanje slučajeva 1: HPRT FC32 TTO kodiranje tiskara na fleksibilnim filmovima

HPRT FC32 TTO štampač, poznat za stabilne funkcije i visokokvalitetne otiske, uspešno je zamenio proizvode od vodećeg globalnog dobavljača rešenja označavanja.

HPRT FC32 TTO printer.png

Sada se koristi u proizvodnjoj liniji pakiranja hrane Fortune Global 500 kompanije u Rusiji, koja dostavlja tačan datum kodiranja u seriji fleksibilnih filmova.

Ispitivanje slučaja 2: HPRT FC53 TTO štampar pruža kompleksno kodiranje

Poznata ruska pizza lanca usvojila je štampač HPRT FC53 TTO za štampu listi sastojaka i datuma stvarnog vremena na transparentne vrećice i vrećice pakiranja.

HPRT FC53 kodiranje efekat.png

Ovaj štampar TTO nudi maksimalnu širinu štampa od 53mm i rezoluciju od 300 dpi. Prikladno je za kompleksni i izazovni zadatak kodiranja, kao što su imena proizvoda, činjenice hrane, detalji kompanije, visoke gustosti QR kodovi i DM kodovi.

Osim toga, ona podržava višestruke jezike uključujući engleski, ruski, španjolski, portugalski i turski, omogućavajući fleksibilnu adaptaciju na međunarodne tržiste.

Ispitivanje slučaja 3: HPRT DC24A-E TTO-štampačka kodiranja na filmovima za pakovanje hrane

HPRT DC24A-E pametni koder datuma je koštanje-efikasno i efikasno rešenje kodiranja, idealno za jednostavne kodiranje zadataka poput datuma, vremena, brojeva serije i kodova za praćenje hrane.

Slike ispod pokazuju krisp i jasno kodiranje postignuto od različitih ruskih kompanija koristeći ovaj proizvod, uključujući poznatu marku kobasice, poznatu proizvodnju paste i veliku rusku trgovačku kompaniju.

HPRT DC24A E kodiranje efekata.png

HPRT-ovi glavni štampači TTO, uključujući seriju FC53, FC32 i DC24, bezobrazno integriraju se sa linijama proizvodnje hrane. Ove uređaje za kodiranje rade beskorisno sa opremom kao što su mašine za pakiranje jastuka, vertikalne mašine za punjenje pečata, etikete, hranitelji torbe i punitelji, koji svaki put dostavljaju visoke kvalitetne štampe.

Ispitivanje slučajeva: HPRT automatska mašina za označavanje ploća i proždrljiva industrija

Novi pokrenut automatski štampanje i označavanje mašine PA431L od strane HPRT brzo je dobio popularnost među korisnicima. Poznat znak u ruskoj voćnoj i povrænoj industriji naručio je više jedinica PA431L-a.

Krajem maja, ove mašine za etiketiranje stigle su u Rusiju. Do 18. juna, uspešno su instalirane i stavljene u proizvodnju na klijentovu skupštinu liniju.

PA431L se koristi za etiketiranje okretanih kutija i kutija, ostvarivanje funkcionalnosti štampa i primjene, smanjenje troškova i poboljšanje učinkovitosti okretanja.

Automatsko rešenje označavanja HPRT-a zamijenilo je rukovno tiskanje i etiketiranje radnog toka, poboljšanje učinkovitosti proizvodnje i smanjenje visokih troškova povezanih sa ljudskim greškama. To je takođe povećalo produktivnost linije sastanka oko sata.

Ispitivanja izložbe.png

Trenutno, RosUpack 2024 je u potpunom svinju. Pridružite se HPRT čizme i surađite se sa našim poslovnim ekspertima o kodiranju proizvoda i rešenjima označavanja.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.