Efikasne rezolucije štampanja etiketa

2024-07-04 16:58

U supermarketu.png

Retail se brzo mijenja i uvek mijenja. Da biste nastavili, morate učinkovito uložiti proizvode, brzo aktualizirati znakove cena tokom unapređenja, i dobiti naređenja pakiranja i poširenja brzo. HPRT vam pruža brze, tačne rešenja za štampu maloprodajnih etiketa iz poda trgovine do pozadine skladišta.

Naši štampači za tržnu etiketu koriste termalnu tehnologiju štampanja i pokrivaju mobilne, desktop i industrijske štampe. Veoma su lako uspostaviti i držati vas povezane, savršene za sve vrste malopravnih poslova, uključujući male prodavnice namirnice, prodavnice prikladnosti, prodavače butika i velike supermarkete.

Bilo da označavate proizvode u prolazu, zamjenjujete oznake cena, ili upravljate inventorima iz skladišta do delija, naši moćni proizvođači maloprodajnih etiketa i štampači čine da se sve dogodi glatko.

Можемо отпетити марките и марките

RetailOznačenje šelfa


Etiketa proizvoda i cena


Управа инвентарија

Etikete za duboko ivice


Etikete proizvoda


Инвентерни баркод & SKU маркети

Razgovarači i znakovi prodaje


Svježe hrane i prepripremene etikete hrane i etikete sastojaka


Skladišteuse rack & bin location labels

Ценаmarkdown etikete


Држи марките и напечатке
Brodovi i primanje


Постојени маркети& Hvala Stickers


RFID etikete

Онлайн записи


Пакиране маркети


UHF RFID etikete odeæe

Etikete za brod


Obično hvala štapićima.


RFID znakovi nakita

Etikete adrese

retail etiketing.png

HPRT Najbolji štampaè šefova i štampaèi oznake

1. HPRT HM-T3 PRO 3 inč mobilni tiskar termalne etikete

U supermarketima lanca, tokom prodaje i promocija, cene proizvoda se često menjaju. Nakon otključanja polica, osoblje mogu jednostavno skenirati šifru proizvoda sa svojim PDA uređajem, i HM-T3 PRO-3-inch mobilni štampar barkoda, bezžično povezan, odmah otisci čiste cene police. To je super prikladno!

HM T3 PRO 3 inch mobile barcode printer.png

2. HPRT SL32BT 3 inč termalne etikete

SL32 thermal label printer.png

SL32BT je jedan od najboljih štampača etiketa za trgovine. Ovaj kompaktni i dostupni 3 inča termalni štampar podržava USB i Bluetooth, čini ga super versatilnim.

malopravne etikete.png

Sa brzinom štampanja do 180mm/s i senzorima detektora višestrukih etiketa, ovaj štampar cena može efikasno i precizno štampati sve vrste etiketa koje vam treba. Od skladišta i barkoda proizvoda do etiketa SKU, deli i svježe hrane etikete, mjehur čaja i piće etikete, i etikete odjeće, SL32 vas je pokrilo.

3. HPRT SL42BT Thermal Shipping Label printer

Изпраћање отпечатка.png

Za vlasnike internetske trgovine i prodavače e-trgovine, štampanje etiketa je svakodnevni zadatak. SL42BT termalni štampar za isporuku je vaš idealni pomagač, s a vrhunskom brzinom od 150 mm/s. Podržava razne vrste etiketa poput slomljenog papira, rolnog papira, etikete za presječenje i crne znakove.

e trgovinske platforme.png

Plus, sa Bluetooth povezanjem, lako možete otisnuti etikete isporuke iz vašeg telefona ili iPad-a. SL42BT radi sa višestrukim platformama, uključujući FedEx, Shopify, UPS, Amazon i DHL.

Ovaj direktni termalni štampar takođe pomaže da štampate obične etikete kao što su hvala nalepcima, etiketama pakiranja, etiketama adresa, etiketama poštovanja i etiketama kartica.

4. HPRT Gala 4 Inch Industrial Barcode Printer

HPRT Gala 4-inč industrijski Barcode štampar je dizajniran za štampu čistih, skenirajućih barkoda oko sata brzinom do 14 inča na sekundu (203 dpi), i može čak da se povećava do 600 dpi za potrebe visoke rezolucije.

Savršeno je za skladište i isporuku i primanje područja, rukovanje neprestano visokom tiskanju etiketa proizvoda, SKU barkoda, logističke etikete, etikete paleta i etikete za ispunjavanje. Plus, ponudi fleksibilne opcije interfejsa i bezgrešnu integraciju sistema.

HPRT štampači maloprodajnih etiketa dolaze sa profesionalnim softverom za etikete, uključujući šablone za etikete maloprodajnih polica i etikete proizvoda, stvarajući dizajn i štampanje neverovatno prikladno.

HPRT je vodeći dobavljač štampanja i proizvođa č štampanja u Xiamenu, Fujianu, Kini.

HPRT etikete štampači.png

Sa skoro 2.000 zaposlenika, uključujući preko 400 in ženjera u našoj ekipi za istraživanje i razvoj, dobro smo opremljeni da podržimo istraživače i mušterije sa potrebama OEM tiskara. Naša snažna proizvodnja baza i napredne mogućnosti istraživanja čini HPRT poverenim partnerom za poduzeće u potrazi da poboljša njihove štampne operacije.

Bilo da ste reseller u potrazi za pouzdanim proizvodima ili poslovanjem koji je potrebno za običnim rješenjima, HPRT nudi stručnost i inovaciju kako bi ispunio vaše potrebe.

poziv na cation.png

Kontaktirajte nas danas kako bismo mogli da istražimo kako bismo podržali vaš posao sa našim rješenjima štampanja malopravnih etiketa.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.