Šta je auto Bagger za e-komerciju? Kako da ga operiramo?

2024-07-08 16:40

Auto prtljažnik je mašina za pakiranje koja se koristi za automatsku ispunjavanje i zapečavanje torbe. U elektronskoj trgovini, ove automatske pakiranje mašine mogu pomoći prodavačima na internetu brzo pakirati hranu, odjeću, farmaceutsku, elektroniku, kućansku predmetu i više. Neke automatske kompanije, poput HPRT EP-50A, čak i podržavaju etikete za štampu istovremeno.

Auto Bagger .png

Posebno tokom velikih događaja prodaje poput Prvog dana, Crnog petka, ili dupla 11, ručna pakiranja često ne ispunjava zahtev. Ova inteligentna ložistička oprema za pakiranje ubrzava proces brodova, pomaže prodavačima da brzo pošalju naređenja.

Komponenti automatskog bagera

1. Bagging System

● Prtljažnik: automatski dostavlja vreće različitih veličina.

● Otvarač prtljažnice: Koristi pušenje vazduha, šalice sušenja ili mehaničke oružje za otvaranje torbe za lako ruèno položenje proizvoda.

2. Ruèno optereæenje podruèja

● Operativna platforma: pruža ravnu oblast gdje operatori mogu manuelno staviti proizvode u otvorene torbe.

3. Sistem zaštite

● Zaključava otvaranje torbe kroz grijanje, osiguravajući čvrsto i sigurno zatvaranje.

4. Sistem oznake i štampanja

● Skrivač etikete: Otiscava informacije o pošiljku, uključujući ime primatelja, broj telefona i adresu.

● Aplikator etikete: automatski primjenjuje etikete na torbe, osiguravajući svaki paket jasno označen.

5. Kontrolni sistem

● PLC Kontroler: Programirani logički kontrolor koji upravlja cijelom procesu pakiranja kako bi osigurao glatku koordinaciju.

● Ekran za dodir: pruža korisničku interfejsu za operacije da postave parametre i prate status opreme.

6. Sistem sigurnosti i detekcije

● Fotoelektrični senzori: Pronađite poziciju i status torbe kako bi osigurali glatki proces pakiranja.

● Osobine sigurnosti: uključuje zaštitnike barijere i dugme za hitne stanice kako bi spriječili nesreće tokom operacije.

Ove pametne pakiranje mašine su dizajnirane kako bi se poboljšala učinkovitost i kvalitet pakiranja dok se smanjuje radno opterećenje operatora. Koordinacija ovih sistema omogućava vrlo efikasan, automatski proces pakiranja.

Kako da operiramo auto Bagger

Automatic packing machine.png

Dakle, kako radite automatski uređaj za vrećice? Hajde da pokrenemo novo lansiranog HPRT EP-50A, automatskog prtljažnika za e-komerciju, kao primjer da razumemo specifične korake.

1.Напутај потребителеUključujući torbe i etikete.

2.Ukljuèi energijuUkljuèite glavnu energiju i započnite automatsku pakiranju.

3.Поправи параметреPostavite parametre kao dužina torbe, pozicija zapečaćenja i vratite dužinu kako bi odgovarali vašim zahtevima pakiranja.

Postavljanje automatskog prtljažnika.png

4.Sistemska integracijanIntegracija sa svojim sistemom za sinhronizaciju reda i isporuku informacija.

5.Сканирај и пакетSkenirajte šifre proizvoda koji treba da se pakiraju, a zatim ih stavite u torbe. EP-50A će automatski štampati i primjenjivati etikete, zapečatiti torbe i završiti proces pakiranja.

EP-50A je brz automobilski prtljag sa štamparom koji odgovara internetskim platformama i e-komercijskim sajtovima.

Uz svoj sistem za štampu i etiketiranje samog razvijenog, stabilna je i efikasna, koji se rukuje do 1400 paketa na sat. To odgovara zahtevima za pakiranje maksimalnih prodavnih sezona i idealno je za pakiranje odeće, igračke, hrane, elektronike i druge male stvari.

Osim visoke efikasnosti, ovaj automatski aparat je opremljen uređajem za sigurnosni alarm za osiguranje sigurnosti operator a.

Kako izabrati auto Bagger

Kada birate auto vrećicu, razmotrite sledeće faktore:

Brzina pakiranjaIzaberite mašinu sa odgovarajućom brzinom pakiranja na temelju vašeg voluma naređenja. Za visoke poruke, optužite brzu mašinu da osigura efikasnost.

Kompatibilnost velièine torbeOsigurajte se da mašina može da podnese najčešće veličine vaših proizvoda.

Dodatne karakteristikeTražite karakteristike kao što su etikete za štampu, automatsko zapečaćenje i jačanje pakiranja.

Održavanje i podrškaIzaberite automatski prtljažnik koji je lako održati i osigurati da dolazi sa dobrom podrškom dobavljača i posle prodaje da brzo rješe bilo kakve probleme.

SigurnostOsigurajte da mašina ima dobre sigurnosne karakteristike poput zaštitnih barijera i dugme za hitne stanice za zaštitu operacija. Provjerite sigurnosne sertifikate kako bi osigurali ispunjenje industrijskih standarda.

СтојкаIzaberite najbogatiju mašinu u vašem budžetu. Razmotri dugoročnu investicijsku vrijednost, uključujući troškove održavanja i razdoblje života.

kontaktirajte nas.png

Za e-komerciju i prekogranične prodavače, kao i različite online platforme, ako želite optimizirati svoj proces pakiranja, kontaktirajte nas danas. Mi ćemo vam pružiti napredne rešenja sistema za vrećivanje da streamlinizate vaše operacije i povećate efikasnost.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.