Najčešća veličina otisaka fotografija koju treba znati

2024-01-17 15:58

Uzbuðenje fizièkih otisaka fotografija leži u njihovoj sposobnosti da izazovu seæanja i emocije. Bilo da je to za obiteljski album, novčanik čuvar sako, ili izvanredni zidni display, odabrati pravu veličinu otisaka fotografija je važno. Danas idemo u najčešće veličine otisaka fotografija, većina njih može biti neuspješno postignuta s a malim fototiskaricom.

4x6 fototiski

Veličina 4x6 inča je navodno normalna veličina otisaka fotografija koja nam je najpoznata. To je savršen izbor za obiteljske albume, rame za krevet i neobične fotografije. Ova veličina uhvati trenutke sa jasnošću i detaljom, a da ne bude previše nametnuta. A najbolji deo? Možete lako otisnuti ovu veličinu kod kuće sa standardnim 4x6 fototiskerom.

HPRT CP4100 mali fototiskar.png

Trenutno, tržište buši sa opcijama, a otkaz je mali tiskar fotografija HPRT CP4100. Koristeći tehnologiju štampanja boje-sublimacije, proizvodi žive, visoke definicije slike.

HPRT CP4100 mali fototiskar sa štampom sublimacije boje.png

Laminatirane fotografije su prašina, voda i otporna od otisaka prstiju i otporna od ogrebotine, osiguravajući decenijama neuspješnih sećanja. Ovaj stilski štampar nudi bezbednu vezu sa telefonima i iPadovima, omogućavajući vam da štampate do 18 slika u jednom putu, dajući vam slobodu da štampate sadržaj vašeg srca.

4x4, 3x3 fototiski

instagram aplikacija.png

Otisci kvadrata, poput 4x4 i 3x3 in ča, povećali su se u popularnost pored Instagrama i drugih socijalnih medijskih platformi. Ove veličine otisaka fotografija su idealne za moderni fotografijski zid ili album, nude svježu perspektivu na vašim fotografijama.

Kako da tiskamo ove veličine? Interesacija fotokolaža CP4100-a je odgovor. Koristeći aplikaciju "HeyPhoto", korisnici mogu otključati različite zabavne metode štampanja fotografija. Dodaj filtre, tekst mjehura, emoje i naljepnice, ili stvoriti koledž fotografije da bi štampao višestruke veličine u jednom trenutku – to je zabavno i štednja papira.

2x3 fototiski

Otisci od 2×3 inča su savršeni za fotografije novčanika. Kompakt i prenosiv, drže tvoje voljene blizu. HPRT MT53 Mini fototiskar je odličan izbor za prenošenje fotografija, čuvajući vaše fotografije novčanika svježe i struje.

HPRT MT53 Mini fototiskar.png

MT53 koristi štampu ZINK za brzi izlaz. Fotografije 2x3 dolaze sa pištoljem, idealnim za štampanje K-pop kartica, fotografije slučajeva DIY, ili stvaranje ličnih dnevnika.

HPRT MT53 Mini fototiskar proizvodi fotografije sa pištoljem i drži se nazad.png

Паспортни фотоотпечатки: 2x2, 1x1 фотоотпечатки

Za ID, pasoš, vizu i vozačke fotografije dozvole, veličine 2x2 i 1x1 inča su standardi. Ove veličine su takođe ključne za profesionalne predstave za aplikacije za posao.

Visoka rezolucija i dugost su ključ za takve važne otiske. HPRT CP4100, koristeći tehnologiju sublimacije boja sa 300 DPI rezolucijom, iznimke u donošenju visoke rezolucije i detaljnih slika. To nudi fleksibilnost da stvoriš fotografijske otiske i fotokolage, omogućavajući vam da precizno i efikasno štampate različite veličine.

Mini fototiski

Mini fotografijski otisci imaju mirijad aplikacija, kao što su DIY broši, brakovi, zabavni naljepnici i dekoracija kartica za pozdravljanje ruke, posebno za fotografije sa veličinom zaključanih. Ovi slikni otisci iz obične veličine zahtevaju štampač koji je sposoban za rukovanje delikatnim, malim radom.

Za detaljno uvođenje koraka po korak o tome kako da štampate fotografiju za zaključak, molim vas, kliknite ovde.

Velike veličine otisaka fotografija: 8x10, 12x18 i više

Za domaću dekoraciju, umjetnost pejzaškog zida, vjenčani zidovi i više, veći otisci poput 8x10 i 12x18 inča su izuzetno popularni. Ove veličine su savršene za transformaciju digitalnih sjećanja u predivnu zidnu umetnost, dodavanje ličnog dodira svakom prostoru. Obično im je potrebno otisak fotografija ili profesionalne fototiskarske usluge za ostvarivanje najboljeg kvaliteta.

U zaključku, razumijevanje najčešće veličine otisaka fotografija je ključno za bilo koje fotografije i putovanje entuzijaste, porodice i pojedince koje su strašne o dokumentaciji putovanja svog života. I sa HPRT-ovom rasponom prenosivih fototiskara, dobro ste opremljeni da dovedete ove veličine u život lakše i precizno. Prava veličina otisaka ne samo čuva vaša sećanja, nego ih pokazuje i u najboljem svjetlu, pretvarajući svakodnevne trenutke u trajno blago.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.