HPRT i Huoluo inteligentni zaboravi strateško partnerstvo za revoluciju digitalne tekstilne industrije štampanja

2023-11-22 20:17

HPRT i Huoluo Inteligentno zaboravljanje strateškog partnerstva

U značajnom razvoju digitalne tiskovne industrije, Xiamen Hanin  Electronic Technology Co., Ltd. (pod nazivom HPRT) nedavno je objavio strateško partnerstvo sa Zhejiang Huoluo Intelligent Technology Co., Ltd. (pod nazivom " Huoluo Intelligent " ). Ova saradnja, simbolizirana integracijom digitalnih tekstilnih tiskara, označava novo poglavlje u poslovnim putevima oba kompanija.

ceremonija potpisivanja koja je prisustvovala Lin Jinyi, generalni menadžer HPRT-a i Li Qingzhong, predsjednik inteligencije Žejiang Huoluo, ne samo proslavila ovu sindikatu, nego je takođe pokazala potencijal za buduće napredovanje na području digitalnog štampa.

Žejiang Huoluo Inteligentni: Pioneri u tekstilnoj mašini za štampanje

Sa više od pet decenija iskustva, Žejiang Huoluo inteligent je bio poznato ime u industriji štampanja mašin a. Njihova obaveza inteligentne među ljudima, mašinama i resursima bila je vozačka snaga u njihovom pristupu, posebno u sektoru tekstilnih štampanja. Njihova inovativna " Plavi ekran+" Proizvodnji model, uveden 2018. godine, bio je menjač igre, revolucionišući tradicionalne metode štampanja ekrana.

HPRT: Vodi put u digitalnom tekstilnom tiskanju

HPRT digitalni tekstilni štampači na izložbi ITMA 2023. godine

HPRT se pojavljuje kao globalni lider u digitalnim tekstilnim štampačima i visokokvalitetnom štampanju tinte. Naš fokus na digitalnu tehnologiju inkjeta nas je stavio na prednju stranu digitalne tekstilne industrije. HPRT' sveobuhvatni pristup uključuje konsultaciju pre prodaje, debugging u prodaji, posle prodaje usluge i podršku softvera, osiguravajući holističko rješenje našeg digitalnog klijenta za štampanje tekstila.

Tehnološka inovacija i odgovornost za okoliš

HPRT i Huoluo Inteligentno zaboravljanje strateškog partnerstva

HPRT' obaveza za inovaciju je oèigledno u našim stalnim naporima istraživanja i razvoja. Naši digitalni štampači tkanina i otpisivanje rešenja nisu samo tehnološki napredni, već i duboko integrisani sa scenarijama specifičnih industrije. To je fokusiranje na tehnološke proizvode vodi želja da ispuni tržišne potrebe, nudi korisnike efikasno, ekološki prijateljsko i personalizovano digitalno štampanje iskustva.

različite vrste obrazaca HPRT digitalnih tekstilnih štampača

Digitalni tekstilni štampi, suprotno tradicionalnim metodama, nude značajne ekološke prednosti. To eliminiše potrebu za izrađivanjem ploča, smanjuje emisije otpada i minimizira zagađenje, savršeno usklađuje sa ciljevima zelenog razvoja.> Da.

Dok se tekstilna industrija kreće prema modernom industrijskom sistemu, digitalna tehnologija štampanja tekstila se pojavljuje kao nova produktivna snaga koja integriše tehnološku inovaciju, modnu kreativnost, kulturno razumijevanje i ekološki razvoj. Ova tehnologija dalje proizvodi razvoj moderniziranog tekstilnog industrijskog sistema.

Budućnost digitalne tekstilne štampe: HPRT i Huoluo inteligentni ' s Strategska suradnja

Na samitu Keqiao za štampanje digitalnih tinta za globalne tekstile 2023. godine fokusiran je na buduće trende visokog kraja, zelenog i inteligentnog razvoja u digitalnoj tiskovnoj industriji. Da.

U skladu sa ovim trendovima, Huoluo Inteligentni i HPRT pokrenuli su strategičko partnerstvo, sa Huoluo Inteligentnim naređujući modele serije DA18FS-a, koji su uključivali ' Plavi ekran+' tehnologija kombinovana sa procesom digitalnog tiskanja na internetu. Ova tehnologija će omogućiti Huoluo inteligentniku da značajno poboljša njihov proces štampanja tekstila.

HPRT digitalni tekstilni štampači na izložbi ITMA 2023. godine

Serija HPRT DA18FS se slavi 64 glava industrijskog razreda Kyocera, sposobna za impresivni izlaz 1080. ㎡/ sat ispod 2-pass modela. Ova efikasnost, povezana sa niskim troškovima i fleksibilnim kombinacijom procesa, ispunjava velike potrebe za produkcijom štampanja Huoluo Intelligenta, nudi odličan odnos na provedbu troškova.

HPRT digitalni tekstilni štampači na izložbi ITMA 2023. godine

Osim toga, ova serija koristi " proces mokraæe velièine," koji ne samo smanjuje potrošnju mastila, već i značajno poboljšava sjaj boja, kroma i permeabilnost. Efektivno kompenzira ograničenja digitalnog štampa tinta, kao što je nesposobnost štampanja specijalnih tinta kao što su zlato i srebrni prah, i rješava probleme vezane za štampanje ploča i defekte kartanja. Da.

Serija HPRT DA18FS digitalne tekstilne štampače postižu sinergičnu komplementarnost između digitalne, rotarne ekrane i metode štampanja ravnog ekrana. Takođe nudi fleksibilnost, širok niz stila, visoke boje svjetlosti i sadržaj, ekološku proizvodnju i koristi internetske tehnologije rješenja za štampanje pigment a.

Tražimo napred: obećavajuća budućnost za štampanje tekstila

Razvoj serije HPRT DA18FS u Huoluo Intelligent ' Očekuje se da će operacije pružiti značajnu kompjutersku podršku, omogućiti im da rješavaju tehničke izazove, razbijaju ograničenja industrije i značajno povećavaju operacionu efikasnost i koštanost.

U trenutnoj ceremoniji za potpisivanje, Lin Jinyi iz HPRT-a i Li Qingzhong iz Huoluo inteligenta podijelio je jedinstvenu viziju za njihovu saradnju. Ova partnerstva prelazi samo poslovne dogovore, simbolirajući obavezu za pioniranje preko 50 inovativnih digitalnih tekstilnih tiskara godišnje. Zajedno, kartiramo kurs prema nepredvidnim napredama u digitalnom tekstilnom štampu.

HPRT digitalni tekstilni štampači na izložbi ITMA 2023. godine

Trenutno, prva serija digitalnih štampačkih mašina kupljenih od HPRT je upućena za instalaciju u Zhejiang Huoluo Intelligent, gdje će biti bezvezno integrisana sa aplikacijom krajnjeg korisnika.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.