HPRT na pokazivanje naprednih rezolucija digitalnog štampanja tekstila na ITMA Aziji 2023.

2023-11-09 00:00

Od 19. do 23. novembra 2023. veliko će se održati predviđena kineska međunarodna izložba tekstilnih mašina i izložba ITMA Azije u Nacionalnom centru za izložbu i konvenciju (Šangaj).

ITMA Azija 2023

Предифинирање цифровог текстила

Kao Azija' Najtehnološki napredniji i vodeći platformu izložbe glavnih tekstilnih mašina, ovaj događaj je privukao više od 1500 izložbe iz 24 zemlje i regiona, pokrivajući izložbu oko 160.000 kvadratnih metara. nbsp;

On se fokusira na inovativne koncepte u višestrukim poljima, kratkim procesima, kontinuitetu, inteligenciju i adaptabilnosti, pokazujući svijet ' najnapredniji tekstilni stroj i tehnologija. Očekuje se da će izvući preko 200.000 profesionalnih posjetitelja iz više od 150 zemalja i regija za posmatranje i razmjenu.

Uticavajući istorijski uspeh sedam poslednjih izložbi ITMA ASIA + CITME, ove godine ' ITMA 2023. digitalna izložba za štampanje tekstila pokazat će najnapredniju globalnu tekstilnu mašinu i tehnologiju.

Ovde, svijet ' poznati znakovi se konverzuju sa snagama Kine ' s most important textile machinery exhibition, CITME.  Podržana svijetom ' najznačajniji tekstilni tržišni resursi, imaju ključnu ulogu u efikasnom prebacivanju azijskih i globalnih proizvodnja i zahteva, sadržavanju resursa, cirkulaciju tržišta i dialoga o visokim frekvencijama industrije.

raspored Šangajskog Nacionalnog izložbe i Konvencijskog centra

HPRT Booth Location: Hall 6, Booth H6D30, Come and visit!

Na ovom proizvodnju tekstilne mašine, HPRT' Izuzetnih digitalnih rešenja za štampu tekstila postaće velika naglašavanja izložbe.

HPRT digitalni tekstilni štampači centri za digitalnu tehnologiju štampanja inketa, pružajući sveobuhvatljivo rješenje koje integriše konsultaciju pre prodaje, tuniranje na prodaju, posle prodaje i softver podršku.& nbsp;

Raspon štampanja tkanina je sveobuhvatan, uključujući prirodnu svilu, pamuk, linu, vunu, bambusnu vlaknu, poliester i druge prirodne i sintetičke vlakne. Boje su delikatno stabilne, a visoke precizne industrijske otisci postižu najvišu stepenicu prave reprodukcije boja, bez gubitka nikakvih detalja dizajna, savršeno predstavljajući dizajnirane proizvode. To pomaže klijentima da se postupno zamijene tradicionalni procesi štampanja tekstila, promoviraju transformaciju i ubrzavanje tekstilne mašinske industrije prema industriji 4.0.

Изпрати нови производ

HPRT će pokazati nove digitalne tekstilne tiskare na izložbi

Na ovoj izložbi, HPRT će pokrenuti tri nove digitalne tekstilne tiskare. Ovi novi proizvodi koriste industrijske štampe sposobne za stvaranje ultra-visokih definicija štampanja, što rezultira čistom i plisnom proizvodnjom okruženja. nbsp;

Coupled with HPRT' stalne investicije i tehnološke inovacije u istraživanju i razvoju proizvoda, konačno dostavljaju rezultate proizvodnje visoke kvalitete. Očekuje se da će ove tri nove proizvode privući široku pažnju i naglasiti na izložbi, crtati oči mnogih mušterija i medija.

HPRT' originalni digitalni obrazac štampanja tekstila

Izjava ITMA Azije 2023. godine je nepromišljiv događaj. Dobrodošićemo profesionalce tekstilne industrije u čizmu H6D30 da posete, razmjene i sarađujemo sa globalnim proizvođačima tekstilne mašine i snabdevačima, zajedno unapređujući napredak i primjenu tekstilne tehnologije.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.