Индустријска дискусија | ХПРТ је успешно организовао самит о штампању етикета

2024-05-24 14:07

Nedavno je HPRT uspešno domaćin Seminar samita za štampanje etiketa u prestižnom hotelu Xiamen Tianyuan. Seminar je okupio predstavnike iz različitih industrija širom provincije Fudžija, Kine, koji su imali priliku da iskusiju primjene različitih proizvoda HPRT-a.

Iskusite HPRT Barcode Printer.png

HPRT prijenosni termalni otisci.png

HPRT Barcode Label Printers u pametnoj proizvodnji

Tokom seminara, prikladnost štampača etiketa HPRT-a u pametnoj proizvodnji je istaknuta. Sa zrelošćenjem i širom usvajanjem barkoda i RFID tehnologija, štampači barkoda sada dostavljaju brzo i visokokvalitetno štampanje.

Proizvodnja jedinica koristi barkode ili etikete RFID kako bi postigla upravljanje zatvorenim petljama u raznim fazama kao što su materijalna iepirka, proizvodnja, skladište, pošiljka, prijevoz i poslednja prodaja. Služeći kao završetak pametnog proizvodnja, štampači barkoda pružaju najpouzdaniji izvor podataka za potrebe kolekcije podataka poduzeća.

Seminar Presentation.png

HPRT Industrijalni štampači Barcode

HPRT-ovi industrijski štampači barkoda su specijalno dizajnirani da se bore protiv teških i zahtevajućih okoliša. Njihova snažna i izdržljiva izvedba, povezana sa prilagodljivošću naprednog razmišljanja, osvojila je HPRT lojalnu bazu klijenata.

Razmjer industrijskog barkoda proizvoda štampača.png

IDPRT iK4 industrijski barkodni štampar.png

Naš štampač industrijskog barkoda, iK4, je izvanredan, sposoban za stabilni izlaz sadržaja punih stranica na etiketama 3mm x 3mm, osiguravajući jasnost intriksnih fonta i tačnog štampa čak i najmanjih detalja.

iK4 stalno funkcioniše 24/7 i postigla je prekid kompatibilnosti jezika ZPL. U sadašnjoj ekonomski konkurentnoj oblasti iK4 je optimalni izbor za poduzeće koji ciljaju smanjiti troškove osiguravajući kvalitet.

visoka rezolucija štampanja iK4.png

To ensure label printing accuracy, HPRT has integrated OCR online inspection and verification functionality into the iK4 model.  HPRT štampač barkoda s verifikatorom omogućava proces istovremenog štampanja, skeniranja i verifikacije, značajno smanjujući incidenciju grešnih etiketa. Ova metoda povećava konsekvenciju i praćenost identifikacije proizvoda.

Verifikacija barkoda.png

Identifikacija tačnih podataka je ključna u industrijama poput automobilnih dijelova, 3C (kompjuteri, komunikacije, elektronika potrošača), UDI (identifikacija jedinstvenih uređaja), čips i logističke e-trgovine, jer direktno utječe na upravljanje lancima opskrbe, praćenje inventara i zadovoljstvo klijenata.

Kroz našu naprednu tehnologiju, HPRT ne samo poboljšava vrijednost naših proizvoda, nego takođe pruža robnu podršku poduzeća u ovim sektorima, pomažući im u ostvarivanju efikasnijih operacija i nadmoćnijih klijenata.

Визуална инспекционна система.png

Razni Barcodes.png

ХПРТ аутоматска машина за штампање и етикетирање

Pošto je proizvodnja linija sve veća kontrola troškova rada, HPRT je uvela automatsku mašinu za štampanje i etiketiranje, koja ima 600dpi visoke precizne štampe i različite opcije robotičke ruke.

This machine demonstrates excellent performance in automated production lines, offering outstanding cost-effectiveness.  Uz svoju izvanrednu vrijednost, HPRT-ova mašin a za etiketiranje dobila je široku priznanje, i vjerujemo da će uskoro postati sjajni primjer izvanrednosti proizvođene Kine u svojoj kategoriji.

HPRT automatska mašina za štampanje i označavanje.png

Seminarna scena.png

Interaktivni QA.png

Seminar samita za štampu etiketa uspešno je zaključio s okupljanjem vrijednog povratka od korisnika u različitim industrijama. Kao snažna snaga na tržištu štampača u Kini, HPRT je posvećena svojoj misiji da postane globalni vođa u tiskarskoj industriji. Nastavićemo da poboljšamo i inovatiramo, pokušavamo da doprinesemo automatskom, inteligencijom i mrežu ulaska podataka i informacija u velikim industrijama.

Ako želite naučiti više o proizvodima spomenutim iznad i dobiti informacije o cenama, slobodno nas kontaktirajte.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.