2024. Digitalna tehnologija štampanja: razvoj i prognoze

2024-06-05 16:12

Trenutni status digitalne industrije štampanja

Digitalna tehnologija štampanja tkanina, napredna metoda štampanja, ubrzo se razvila u globalnoj tekstilnoj industriji u poslednjih godina. U usporedbi sa tradicionalnim metodama štampanja digitalne tkanine nude prednosti kao što nije potrebna za izradu ploča, visoka fleksibilnost i prijateljstvo okoliša, postupno zamjenjujući tradicionalne procese.

digitalne tekstilne otiske.png

Prema izveštajima industrije, očekuje se da će globalni izlaz digitalnih štampa matičnih štampa do 2025. godine doći do 15 milijardi metara, što računa oko 27% ukupnog izlaza štampa. U Kini se očekuje da će proizvod doći do 4,7 milijardi metara, koji će dobiti 29% ukupnog domaćeg štampa.

Veliki tehnološki napredak u digitalnom štampu

1. Visokobrzo i visokoprecizno opreme

The speed and precision of digital textile printers continue to improve. Na primjer, HPRT-ov DA186T Plus visoki digitalni tiskar za sublimaciju brzo je opremljen industrijskim otiscima Kyocera, ostvarivši proizvodnju kapaciteta do 1080,13217;/sat, ispunjavajući zahtev tržišta za efikasnu proizvodnju.

2. Inteligentni i automatski sistemi

Razina inteligencije i automatizacije u tekstilnim uređajima povećala se, integrirala je sisteme zaštite štampanja pametnih glava, konstantne temperature otiske i inteligentne sustave čišćenja pojasa za uštedanje vode, značajno povećala efikasnost proizvodnje i kvalitet proizvoda.

3. Multipoljske aplikacije

Aplikacija polja digitalnih tekstilnih uređaja se proširila na pakiranje, štampanje knjiga i dekorativne materijale, nudeći ogromne prospekte za razvoj.

Tržišni zahtev i vožnja faktora za digitalno štampanje fabrike

1. Personalizacija i zahtev malih serija

Pošto potrošači zahteva za personalizaciju i povećanje brzog odgovora, digitalni tiskari tkanine dobijaju popularnost za njihove bezpločne i fleksibilne karakteristike.

2. Potrebe za okoliš

The global push for "carbon peak and carbon neutrality" policies drives the textile industry towards green production. Digitalne mašine za štampu tkanina smatraju ekološkim izborom zbog njihove niske potrošnje energije i niske emisije.

3. smanjenje troškova

Uz tehnološki napredak i ekonomiju skale, troškovi digitalnih tiskara tkanina i potrebnih materijala se smanjuju, dalje povećavaju prihvaćanje tržišta i široku aplikaciju.

Prospekti za digitalno štampanje

1. Tehnološka inovacija

Buduće digitalne tehnike štampanja tekstila će nastaviti da prođu u visokoj preciznosti, inteligenciji i zaštiti okoliša, dalje poboljšavajući efikasnost proizvodnje i kvalitet proizvoda. Vodeći kompanije kao što je HPRT nastavit će povećati investicije u istraživanju i razvoju proizvoda kako bi se vozili tehnološki unapređenja i novi razvoj proizvoda.

2. Proširenje tržišta

Digitalna tehnologija štampanja tkanina nastaviće se proširiti u više polja i industrija, uključujući tekstilne materijale, pakiranje materijala i dekorativne materijale, nudeći velike mogućnosti tržišta.

3. Industry Integration and Cooperation

Sa brzom industrijskom razvojom, saradnjom i integracijom između poduzeća će postati češće. Strateška partnerstva i spajanja poboljšavaju tehnološki nivo i tržišnu konkurentnost.

HPRT digitalni štampači

Uživajući 19 godina iskustva u tehnologiji štampanja, HPRT je postao vođa industrije koja pruža sveobuhvatljive rešenja koje uključuju digitalne štampače tkanine, mastilo, rešenje procesa i usluge štampanja tkanina. Obvezani smo da nudimo efikasne, ekonomske i sveobuhvatne digitalne rešenja štampanja.

digitalne tekstilne otiske HPRT otisaka tkanina.png

Naša linija proizvoda pokriva glavne procese štampanja poput DTG štampanja, direktno do tkanine štampanja i digitalnog štampanja podlimacije. U emisiji Kine Međunarodne tekstilne mašine za 2023. godine i izložbu ITMA Azije, HPRT je otkrio tri nove digitalne tkanine:

1.DA18FS Hybrid Online Veličine Flat Bed Screen Digital Textile Printer: Combines online sizing, flat bed screen printing, and digital printing to meet diverse printing needs.

HPRT DA18FS Hybrid.png

2.DA186T Plus visoka brzina podlimacija digitalnog štamparaVelika brzina i visoka definicija, sa maksimalnim kapacitetom 1080 stupnjeva 13217;/sat, odgovarajućim za veliku skalu poliestera i poliestera-pamučnih otisaka.

HPRT DA186T Plus visoka brzina podlimacija digitalnog štampara.png

3.DA188SL Pro MAX Priprema Online Conveying pojas Digital to Fabric Digital PrinterVisoka preciznost i efikasnost, odgovarajuća za potrebe za visokokvalitetnim tiskanjem.

HPRT DA188SL Pro MAX prevođenje pojasa digitalnog za Fabrički digitalni štampar.png

Ovi novi proizvodi su dobili značajnu pažnju od proizvođača odjeće, kompanija za obrađivanje tkanina i pružatelja najvišeg brenda usluga. Posebno, jedino digitalno rešenje štampanja, koje integriše i module za pripremu i štampu na ravnim ekranima, nude mušterijama efikasne, fleksibilne i sveobuhvatne štampanje usluge.

Pridružujući se nacionalnim politikama inteligentne proizvodnje i zelenom razvoju, HPRT će iskoristiti mogućnosti da nastavi unaprjeđivati digitalnu opremu za štampu, pokretanje visoke preciznosti, visoke brzine i vrlo pouzdane proizvode za pokretanje napreda i široke aplikacije digitalne tehnologije štampanja tkanine, stvaranje veće vrijednosti za mušterije.

digital fabric printing effects.png

Pozvali smo proizvođače odjeće i kompanije za obradivanje tkanina da nas kontaktiraju za stručni savjet o kupovini opreme i bespokiraju digitalne rešenja štampanja koje odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama. Partner sa HPRT-om i povećaj svoje proizvodnje mogućnosti danas!

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.