Izabranje najboljih štampara za hranu za vaše poslovne potrebe

2024-01-16 15:50

Etikete hrane obično uključuju vitalne informacije poput datuma isteka, sastojke proizvoda, hranjive detalje i čak i upozorenja. Oni su pasoš za sigurnost hrane i odraz identiteta. Za proizvođa če hrane i proizvođače, biranje efikasnih i odgovarajućih rešenja označavanja hrane je uglovni kamen njihovih operacija. Ovaj vodič će vam pomoći da izaberete najbolje štampače hrane za održavanje kvalitete i ispunjenja koja ispunjava vaše biznis potrebe i industrijske standarde.

etiketa hrane.png

Razumijete vašu potrebu za oznakem hrane

Važno je proceniti potrebne mjere i etiketiranje vaših poslova. Da li vam treba detaljne etikete hranjivih činjenica, trajne etikete za zamrznute proizvode ili dizajne za hvatanje oči za žalbu police, razumevanje tih potreba je prvi korak.

Među tehnologijama štampanja hrane, inkjet, laser i termalni štampanje su najčešće.

Printeri matičnih štampa su odlièni za stvaranje vibrantnih, visokorezolucionih bojnih etiketa, savršene za hvatanje pozornosti potrošača na proizvode poput pakiranih i gourmetnih hrana. Laserski štampači, poznati za njihovu brzinu i efikasnost, su idealni za visoki objektivni zadatak, proizvodnje krisp i profesionalne etikete za predmete kao što su pakirane suhe robe.

Međutim, kad se radi o versatibilnosti i efikasnosti u etiketi hrane, otisci termalne etikete su poznati opcija. Ponudili su:

1. Brzina štampanja brzina: upotrebljava naprednu termalnu tehnologiju štampanja za brz izlaz, idealno za održavanje čvrstih rokova u etiketi hrane.

2. Odlična kvaliteta otisaka: osiguravaju jasne, legibilne etikete, uključujući deli etikete hrane, etikete hrane pakirane i svježe etikete hrane, ključno za sigurnost hrane i informacije o klijentima.

svježe-hrane-etikete.png

3. Koštanje-efikasno: Direktno termalno štampanje ne zahteva otisak tinte, toner a i termalne prenošenja, uz samo režnicu kao potrošljivu, oboje nude nisku održavanje, čineći obje metode visoko koštajućim.

4. Široka materijalna kompatibilnost: radi sa širom opsega etiketnih materijala, uključujući PET, PE, BOPP i sintetički papir, koji se prilagođavaju raznim i kompleksnim okolinama prijevoza hrane i skladišta.

5. Fleksibilnost štampanja na potrebi: efikasno se bavi zadacima štampanja malih i velikih volumena, osiguravajući operacionu fleksibilnost.

6. Posebno štampanje etiketa: integrisano sa programerom i platformama podataka, ovi štampači su iznimno u tiskanju pripadnih etiketa i varijantnih podataka, poput kodova za praćenje hrane QR, kodova datuma i lista sastojaka, nudeći praktične rešenja za potrebe za dinamičnom etiketom hrane.

Izabranje pravih tipova štampača za etiketu hrane

Обикновено, тепломални печатки могу бити класифицирани у преносне печатке, печатке печатке и индустриалне печатке.

1. Portable Food Label Printers

Portabilni štampači etiketa su obično lagani i lako nositi, koristeći direktnu termalnu tehnologiju. Povezano sa vrhunskim listicama, ovi proizvođa či hrane mogu brzo štampati etikete za hranu, etikete sastojaka, etikete cena i etikete za datum isteka sa širinom otisaka oko 2 do 3 inča.

HPRT-T260L-portable-label-printer-prints-label-by-Bluetooth-with-smartphone.png

HPRT T260L je dobar primer. Ovaj pripadni štampar hrane nudi Bluetooth povezanost sa mobilnim uređajima kao što su pametni ili tablete. Kroz moćnu aplikaciju za dizajniranje etiketa HPRT-a “HereLabel”, T260L olakšava otisak etiketa hrane na putu, odgovarajući za male trgovine hrane, pekare, delise, platne rešetke, mobilne hrane, posebno za posebne potrebe za malim štampama.

2. Написатели за храну на столу

Принтеровци печатника промишлене продуктовке хране су идеални за мале и средне бизнесе. Oni nude ravnotežu između funkcionalnosti i dostupnosti. Kada izaberete model za desktop, potražite korisne operacije, kvalitet štampa i pregled materijala. Međutim, pazite na njihove ograničenja u kapacitetu i brzini volumena, što možda ne odgovara većim operacijama.

HPRT-HT330-4-inch-thermal-transfer-label-printer.png

HPRT HT330, versatilni 4 inča termalni štampar za prebacivanje etikete, se nalazi sa svojom kompatibilnošću sa širom rasponom etiketnih materijala, poput PET, PP i BOPP.

niska temperatura-otporna-etiketa.png

Može proizvesti etikete otporne na vodu i naftu za područje otporne na vlagu, kao i etikete otporne na niskoj temperaturi i etikete rotacije stoke za skladište zamrzivača. U zaključku, može ispuniti različite potrebe označavanja hrane.

Nadalje, napreduje brzinu i tačnost otisaka, nudi 300dpi rezoluciju i brzinu otisaka do 101mm/s. Komplemna tehnologija otkrivanja medija garantuje precizno štampanje šifre hrane, praćenje kodova QR-a, etikete sastojaka i alergena i etikete rotacije dionica.

Njen integrirani mehanizam je stabilan, izdržljiv i niski zvuk. Sa maksimalnim prečnikom od 5 inča, slavi se velikim kapacitetom za etikete. Osim toga, može biti opremljena sa opcionalnim pristupcima kao što je etiketni uređaj i modul rezača, čineći operacije označavanja efikasnijim.

3. Industrijski štampači etiketa hrane

Za fabrike pakiranja hrane i procesore sa visokim potrebama za štampom, poput prosjeka preko 2000 etiketa dnevno, industrijski štampači etiketa su odlučni na izbor. Ovi industrijski štampači za etiketu hrane iznosi izdržljivost, brzinu i kontinualnu operaciju, koji vode širok niz veličine etiketa i materijala za štampu varijantnih podataka.

Industrijski otisci za etiketu hrane obično su opremljeni visokim kvalitetnim otiscima, održavajući visoke preciznosti i kvalitete čak i tijekom kontinualnog, velikog štampa. Oni su dobro odgovarajući za visoke intenzivne okoline kao što su proizvodnje linije, odgovarajuće štampanju etiketa hrane, etikete sastojaka, izvoz i pošiljke, kao i etikete za regulatorno ispunjavanje.

Kao povereni dobavljač baziran u Kini, HPRT pruža najbolje štampače za etiketu hrane koji su prilagođeni različitim poslovnim potrebama. Naša obaveza na odličnost je još uvek primjerena kroz naše usluge OEM i ODM, osiguravajući da svaki štampar koji nudimo bude sveobuhvatljivo rješenje etiketiranja.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.