HPRT ponudi Customized OEM/ODM POS Receipt Printers for POS System Providers

2023-12-18 16:43

Prodavači tehnologije i POS sistema često traže pouzdane snabdevače štampanja po recepciji POS-a koji nude usluge za prilagodbu štampanja OEM/ODM-a kao deo vaših sveobuhvatnih paketa. HPRT, moćni proizvođa č štampanja iz Kine POS-a, donosi skoro dva desetljeća neprocenjivog iskustva pred prednjem industrijom štampanja. Sa uspostavljenim partnerstvom sa preko 140 partnera širom malopravnog tržišta, gostoprimstva, zdravstvene zaštite i drugih sektora globalno, HPRT je vjeran izbor za vaše potrebe za prilagodbom termalnog tiskara OEM/ODM.

HPRT-receipt-printers.png

Zašto pružatelji sustava POS trebaju OEM i ODM POS štampačke usluge?

1.Customization to Specific Needs

OEM i ODM usluge omogućavaju da POS sistem i pružatelji rješenja imaju štampače koji su prilagođeni vašim specifičnim zahtevima. To može uključiti posebne karakteristike, markiranje i dizajnske elemente koje se poravnaju sa estetikom i funkcionalnošću vašeg sistema.

2.Beznaèajna integracija

Proizvođači štampača koji nude OEM/ODM usluge mogu dizajnirati termalne štampače koji se bezobzirno integriraju sa malopravnim, restoranom ili softverom postojećeg sustava i softvera drugih POS-a, osiguravajući efikasne i besplatne operacije.

Na primjer, HPRT pruža niz SDK za štampače prijema, kompatibilne sa različitim operativnim sistemima, kako bi se olakšao ubrzano razvoj softvera.

HPRT-receipt-printers-compatible-with-various-operating-systems.png

3.Nabavljanje mogućnosti

Možete imati svoje značko ime na štampačima POS, koji povećava vidljivost i prepoznavanje branda.

4.Efikasnost koštanja

Naređenje određenih termalnih štampača u većini može biti mnogo učinkovitije.

HPRT POS Prijemni štampači: korisnik-prijatelj, pouzdan i široko primjenjivan

Dizajnirani da se održi dinamičnim potrebama modernih poduzeća, štampači HPRT POS-a su prijateljski korisnicima i nude više pouzdanosti i efikasnosti. Naš izbor kompjutera i opreme uključuje štampače za račun računa na desktopu, mobilne štampače i štampače za karte Kiosk.

Prikladno za različite nastave, HPRT termalne otisci prikupljanja mogu biti beznačajno integrisani u malopravni, restoran i drugi POS sistemi. Tipiène aplikacije ukljuèuju:

1.Mašinska prodavnica kao što su prodavnice čaja, ljekarnice, prodavnice prikladnosti i generalne prodavnice.

2.Butièe, ukljuèujuæi i nakit, lepotu i kosmetièke butike.

3.Restorani, od dobrih restorana do kafića i bistrosa.

4.Veliki supermarketi i hipermarketi.

5. karta za događaje.

6.Field Services.

Partnering with HPRT: Advantages for POS System Providers in OEM/ODM Printer Customization

U prilagodbi štampara OEM/ODM fabrike, HPRT je postigao izvanredan uspeh. U jugoistočnoj Aziji, kao što su Filipini, gde se malopravni pejzaž brzo razvija, HPRT je uspostavio jače partnerstvo sa nekoliko programera sistema i pružatelja terminala POS-a.

Zašto onda pružatelji i proizvođači rješenja POS biraju HPRT kao svoj dobavljač termalnog tiskara OEM/ODM u Filipinama, Malaiziji i drugim zemljama?

1.Inovacija i tehnološki poboljšanje

HPRT se slavi velikim i moćnim istraživanjem i razvojnim tim više od 400 ljudi. Ovaj tim je brz da reagira na promene tržišta i može brzo da se prilagodi i aktualizuje dizajne proizvoda u odgovoru na razvojne potrebe tržišta ili tehnološke napredbe. Ova agilitacija nam omogućava da diferenciramo našu ponudu proizvoda, pružajući konkurentnu ivicu.

Trenutno je portfolio proizvoda HPRT različit, uključujući širok niz stila, bogat u dizajnu i širok u funkcionalnosti. Ovi štampači POS nude različite opcije povezanosti poput USB, serijskih, etherneta, Bluetootha, Wi-Fi i kashdrawer interfejsa.

HPRT-receipt-printers-compatible-with-various-interfaces.png

Osim toga, oni su kompatibilni sa različitim operativnim sistemima poput Windows, Android, iOS i Linux, i čak podržavaju sisteme POS-a na oblaku, osiguravajući bezveznu integraciju u širok opseg sistema prodaje POS terminala.

HPRT-ponude-oblake-recept-otisci.png

2.Osiguranje kvalitete

HPRT se potvrđuje pod sistemom upravljanja kvalitetom ISO 9001 i pridržava filozofiju upravljanja kvalitetom "nulog defekta". Strašno kontrolišemo svaki aspekt proizvodnje kako bi osigurali da pružimo mušterijama najboljim termalnim tiskarima izuzetne kvalitete. Ova obaveza na procese kvalitete kontrole je uglovni kamen naše reputacije za kvalitetne proizvode.

3.OEM/ODM Potencije za Customization

Profesionalni R.-D tim HPRT-a može ispuniti različite potrebe za običajem, prilagoditi termalne tiskare specifičnim potrebama kompanija Point of Sale sistema, uključujući veličinu, funkcionalnost ili branding. Ova prilagodba OEM/ODM je rezultirala u stvaranju sustava POS-a koji nisu samo efikasni, već i fino prilagođeni potrebama lokalnih tržišta.

Od okupljanja zahteva klijenta do prototipiranja i masovne proizvodnje procesa je streamliniran i efikasan.

4.Efikasnost koštanja

Uz 22 napredne tehničke linije proizvodnje tehničkih presretača i 13 efikasnih cijelih linija proizvodnje strojeva, HPRT može da podnese velike naređenje sa značajnim ekonomijama skale, što rezultira manjim troškovima jedinica. Naš stabilni lanac opskrbe osigurava konsekventnu dostupnost proizvoda i vremensku dostavu, što vodi do ušteðenja troškova.

HPRT-production-workshop.png

5.Tehnička podrška i usluga

HPRT nudi sveobuhvatne rješenja nakon prodaje i profesionalnu potporu, pružajući brzu i efikasnu uslugu klijenata. Dostupnost pouzdane službe klijenata i tehničke podrške je ključna za rješavanje bilo kakvih problema i efektivno održavanje štampara.

Jeste li pružatelj POS-a koji traži pouzdan OEM/ODM termalni dobavljač tiskara? HPRT je ovde da povećamo vaš posao sa našim prilagođenim rešenjem štampa. Otkrijte kako naše inovativne, visoke kvalitetne štampače POS mogu transformirati vaše ponude POS-a. Kontaktirajte nas danas da istražimo naše proizvode i usluge, i surađujemo da ostvarimo odličnost u vašim rješenjima POS-a.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.