Представљамо ХПРТ Гала 4-инчни индустријски бар код штампач високих перформанси

2024-05-21 14:38

Industrijski štampači barkoda su velika pomoć u praćenju i upravljanju inventorima efikasno u modernoj proizvodnji, skladištvu i logističkoj operaciji. Danas smo uzbuđeni da predstavimo HPRT Gala 4-Inch Industrijalni Barcode Printer, prekid dostupnosti i funkcionalnosti ovih osnovnih sektora.

HPRT Gala industrijski barkodski štampar se slavi mnogim izvanrednim karakteristikama i koristima, i možete iskusiti njegove mogućnosti prvi put gledajući naš detaljni YouTube video ispod.


Korisnici HPRT Gala 4-inč industrijskog štampača Barcode


HPRT Gala je 4-inč industrijski Barcode štampar koji kombinuje dostupnost sa širokim karakteristikama koji su prilagođeni za razne industrijske okoline. Ponudi:

Visoka brzina i pouzdana funkcija: With a printing speed of up to 14ips (203 dpi), the Gala ensures swift barcode printing without compromising on stability or quality..

Višestruki jezici programiranjaKompatibilno sa višestrukim jezicima programiranja uključujući ZPL, DPL, EPL i TSPL za bezgrešnu integraciju.

Opcije bogate povezanostiOsiguranja bogatih interfejsa USB+Serijalnih+LAN+Paralelnih+USB Hosta, sa opcionalnim WiFi-om, Bluetoothom, GPIO-om i RFID-om za ispunjavanje različitih potreba za uspostavljanje.

Prijateljska operacija korisnikaJednostavni dizajn vrata pojednostavlja zamjenu medija i održavanje, dok se raspadanje dodirnih ekrana omogućava brzu navigaciju. Gala je dizajnirana za lakše upotrebe, osiguravajući glatko i efikasno iskustvo korisnika čak i za početnike.

Доступни приступнициDolazi sa širom gomilom opcionalnih pristupnika za unapređenje funkcionalnosti i adaptabilnosti u raznim industrijskim aplikacijama.

This industrial printer supports multiple programming languages, including ZPL, DPL, EPL, and TSPL.  Proizvođači i fabrike koji traže da zamene štampače iz drugih znakova ili da unaprijedite vaše uređaje mogu sigurno da se prebace na HPRT Gala bez brige o kompatibilnosti jezika programiranja.

HPRT Gala 4 Inch Industrial Barcode Printer.png

HPRT Gala nudi visoke brzine mogućnosti štampanja koje ne kompromisuju kvalitet, osiguravaju jasne i trajne etikete koje podnose industrijske zahteve.

Ovaj štampar od 4 in ča je dostupan u rezolucijama 203, 300 i 600 dpi, koji dostavlja brzinu štampanja brzine do 10 inča sekunde na 300 dpi. Savršeno je prikladno za integraciju u visoke brzine proizvodnje linije logistike i proizvodnje u preciznim šifrema štampanja proizvoda, poput malih malih PCB QR kodova, elektronskih ploča imena proizvoda, znakova imovine, etiketa UID-a i etiketa medicinskih barkoda.

HPRT Gala Industrijalni Barcode štampar sa 3,5 inča bojne dodir.png

Laka upotreba je u srcu dizajna HPRT Gala. Čak i novi mogu brzo početi sa operacijom, uključujući različite nastave prilagodbe prije zamjene štampanja i štampanja glave.

Ovaj industrijski štampar od 4 inča ima 3,5 inča bojni dodirni ekran sa jednim dodirnim kalibracijom i intuitivnim porukama o greškama koji smanjuje vreme treninga i pojednostavlja operacije.

HPRT Gala Industrial Barcode Printer with multiple interfaces.png

S obzirom na povezanost, ima bogate opcije povezanosti uključujući standardnu USB, USB HOST, Ethernet Port, RS232 serijsku luku, paralelnu luku i opcionalne interfejse poput WiFi i Bluetooth, pojednostavljajući integraciju na višestrukim platformama.

HPRT Gala Industrijalni Barcode štampar sa različitim accesorijama.png

HPRT je dodatno poboljšao sposobnost HPRT Gala nudeći niz opcionalnih pristupnika, uključujući rezač, rotarni rezač i piša č. Ove pristupnice prošire versatibilnost štampača, omogućavajući prilagođene rješenja za ispunjavanje različitih zahteva označavanja.

U zaključku, HPRT Gala 4-Inch industrijski štampar Barcode je izuzetan izbor za poduzeće koji traže pouzdan, versatibilan i dostupan industrijski termomski štampar. Njen robni dizajn, kombinovan sa naprednim karakteristikama, nudi konkurentnu ivicu u rešenjima industrijske etikete.

termalni otisci kontaktiraju nas.png

Kontaktirajte nas danas da otkrijemo inovativne karakteristike ovog proizvoda i odmah dobijete svoj običajni citat!

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.