Pametne poslovne rešenja: Kako HPRT termalne štampače revolucionišu Retail, Catering i Logisticu

2024-07-02 16:48

u prodavnici.jpg

Zamislite ovo: to je topli letnji dan, i osjećate se prljavo. Ušao si u prodavnicu za piće, naručio si manje ledenog čaja za mleko, i trenutak kasnije, dao si piće sa etiketom detaljno određujući naređenje.

Kancelarijski stol.jpg

Vrijeme je za večeru u zauzetom restoranu. Skeniraš QR kod za stolom da naručiš jelo koje žudiš. Uskoro vam server donosi naređenje.

večera.png

Nakon večere, odlazite u svjež proizvodnji sektor supermarket a. Izaberite kutiju sezonalnog odvojenog voća, provjerite etiketu za težinu i cenu, i na proveru, kaser vam daje račun zajedno sa namirnicama.

kupovina u supermarketu.jpg

Ovo su svakodnevni trenuci. Ali gde se HPRT račun i etikete uklapaju u ovaj proces? Da li znaš?

HPRT: Pametne poslovne rešenja

HPRT-ova linija termalnih štampača se široko koristi u raznim industrijama, sa restoranima i maloprodajem samo ogrebaju površinu.

U talasima trgovine, na zaposlenim proizvodnjim linijama, razbijanju trgovinskih prodavnica ili ogromnih logističkih centra skladišta, naši "pametni biznis" proizvodi tiho izvode svoju moć.

HPRT je vođa termalne tehnologije štampanja, nudi sveobuhvatan raspon proizvoda uključujući industrijske štampače barkoda, štampače na desktopu barkoda, prenosive štampače barkoda, štampače POS-a, skenere barkoda, PDA-e i štampače oblaka.

Od standardnog do rešenja profesionalnog razreda, potrebno nam je različito štampanje u sektorima poput vlade, zdravstvene zaštite, maloprodajnosti, gostoprimstva, proizvodnje i logistike. Naša misija je da dostavimo bezbedne, pouzdane, efikasne, ekonomske i ekološke rešenja štampanja našim mušterijama.

U restoranu i kuhinjskom okruženju

U današnjoj dobi mobilnog interneta, usluga i upravljanje restoranskim industrijama su prošle revolucionarne promene. Zahtjev za informacione tehnologije u restoranskom sektoru postao je glavni trend za budući razvoj.

Većina restorana usvoji samooslužbu, naređujući terminale da smanjuju zahteve rada. Ovaj proces neizbežno zahteva visoke efikasnosti, stabilne prijemne štampe za obradivanje naređenja.

Restoran POS System.png

● HPRT TP80NB-L Thermal Receipt Printer

HPRT termalni štampar TP80NB-L ispunjava ovu potrebu.

TP80NB L kuhinjski štampar.jpg

Kompakt i 40% manji od tradicionalnih mašina, u kojima se nalazi inovativni dizajn otvaranja strane za lako opterećenje papira i besplatnu operaciju.

Da bi se prilagodila visokoj temperaturi kuhinjskim okolinama, TP80NB-L ima dizajn začepljene komore za opreme, opasnost vode i prašnjih pokrivača, oblačenje na vlagu otporno od majke ploče i specijalnu zaštitu interfejsa, osiguravajući trajnost i pouzdanost.

Ovaj termalni štampar POS brzo otpisuje popis jela za efikasne kuhinjske operacije i rukuje se za štampu recepta prednjeg stola bez obzira.

● HPRT TP585W serija Thermal Receipt Cloud Printer

TP585W serija 2 inča termalne prijemne oblačne otisci su idealni za naređenje za izvršavanje.

Podrška 2.4GHz Wi-Fi povezanosti i opremljena zvučnikom za glasovne objave, uključuju automatske upozorenja za presjekanje papira i izvan papira.

TP585W oblačni štampar.jpg

Oni integriraju platforme kao što su Ele.me i Meituan i povezuju se sa platformom štampanja oblaka HPRT-a, pomažući biznisima da se lakše bave vrhunskim večerama.

U Beverage Shops

u prodavnici pića.png

U vruæoj ljetnoj toplini, prodavnice piæa iskušavaju svoju maksimalnu poslovnu sezonu.

Za frekvenciju visokopakovanog reda, imajući dvostruki termalni štampar za etikete i recepcije, je neophodno. Sa jednostavnim naljepnicom, proizvod "identitetne informacije" se potpuno pokazuje.

HPRT TL31E ispunjava potrebe za otisak etikete i recepta, nude brzinu otisak etikete 127mm/s i brzinu otisak recepta 200mm/s. Podržava različite načine štampanja i interfejse, odgovarajuće za supermarkete, skladište i svakodnevne potrebe za etiketiranje.

TL31E etiketa i štampar recepta.jpg

Serija D25, još jedan odlièan izbor, je kompaktni termalni štampar koji podržava materijale do 80 mm u dijametru i etiketi widote od 20-60 mm.

Objašnjava jednostavnu operaciju, opcionalnu povezanost Bluetootha i lako štampanje kroz HereLabel aplikaciju.

U skladištu i Retail

U poslovanom malopravnom okruženju, tačnost i vremenski raspored etiketa police su ključni za iskustvo klijenata i upravljanje inventarijama. U skladištu i logistiku, kodiranje proizvoda i praćenje su neophodno.

Svaki predmet mora imati jedinstven identifikacijski kod — a serija HPRT SL32, dizajnirana posebno za ložističke okoline tržnog centra i skladišta, ispunjava ovu potrebu.

sistem skladišta.png

● HPRT SL32 serija

HPRT serija SL32 koristi naprednu termalnu tehnologiju štampanja kako bi proizvela jasne i različite barkode za svaki proizvod, omogućavajući preciznu praćenost i efikasnu upravljanje.

Sa etiketom dvostrukog režima i štampanjem etiketa, prilagodljivim su u industriji. Ova 3 inča termalna etiketa brzo i očigledno štampa etikete i etikete, proizvodnje barkode, etikete lobanja i etikete, pomažući skladištu i logističkoj industriji da postignu efikasno i tačno upravljanje.

SL32 štampar.png

Sa četiri prilagodljive brzine štampanja, stižeći do 180mm/s, serija SL32 sadržava dizajn opterećenja papira na dvostrukom režimu, kompatibilni s a različitim vrstama potrošljivih stvari, uključujući rol i slomljeni papir.

intuitivni dizajn ovog tiskara termalne etikete olakšava zamjenu potrebnih papira i uključuje mehanizam protiv štapića za daljnje jačanje efikasnosti.

Njezina predstava u upravljanju inventorijama i praćenosti proizvoda je nepromišena, bez snage rješavajući velike volume.

● HPRT HM-E300

Za mobilni prijem i otisak etiketa, HPRT-ov 3 inč mobilni štampač prijema HM-E300 je odlično rješenje.

HM E300 mobilni štampar.jpg

Izbavljen velikim OLED ekranom za lako gledanje status a, otporan je šokom i može podnijeti 1,2M kap. Dvostruki modus Bluetooth podržava direktnu mobilnu vezu, a izgrađena 7.4V/2300mAh litijumska baterija osigurava dugotrajnu izvedbu sa režimom štednje energije.

HPRT serija "pametno poslovanje" čini svoj znak preko industrija sa svojim izvanrednim izvodima i različitim funkcijama. Dok tehnologija napreduje, pametne poslovne rešenja će postati neizbežni trend.

HPRT je obavezan za pružanje preciznijih i efikasnijih rešenja štampanja kako bi ispunio rastuće upravljanje potrebama poduzeća. U bliskoj budućnosti, naši pametni biznis štampači će pomoći više komercijalnih scenarija u ostvarivanju digitalne transformacije, vodeći biznis operacije u pametniju, efikasniju dobu, svjedočenje inovacije i promjene poslovnih modela.

poziv na cation.png

Kontaktirajte nas da naučimo više o našim detaljima proizvoda i slučajevima aplikacije, i dopustite da etikete HPRT-a i otisci primanja povećaju vaš pametan posao na nove visine!

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.