Највише 5 питања о петчерима на водопротивном маркету

2024-01-29 17:06

Odštampanje vodootporanih etiketa je značajno za etiketiranje i markiranje proizvoda, posebno u industrijama poput hrane i pića, farmaceutskih proizvoda i napolju. Printeri bez vode mogu proizvesti te etikete koje štite informacije o proizvodima i barkodima. Ostaju legibilni i skenirani čak i pod izloženom vodom, vlažnošću i raznim okoliš.

bezvodna etiketa zamrznute hrane.png

Da bi se riješili zbunjenosti oko otiskača vodootporanih etiketa i njihove efikasne aplikacije, sastavili smo i odgovorili na ključna pitanja da vodimo one koji žele da nađu pravi štampač i poboljšaju njihove prakse štampanja.

Koji štampar može da štampa na vodootporanim etiketama?

Kada se radi o štampi na vodootporanim etiketama, izbor štampara se može promijeniti. Otisceri bez vode, obično uključuju otisci termalne etikete, uključujući direktne termalne i termalne prijenosne otisci, laserske otisci i otisci tinte.

Kako da izaberete desnu vodootprobnu štampu?

Kada birate štampač za vodootporane etikete, važno je razmotriti materijal etiketa otpornih vodom i volum štampanja.

1. Za male vodootprobne etikete s umjerenim volumom štampanja, visoki izravni utikač termalne etikete je dovoljan.

U malopravnim trgovinama, individualne e-trgovinske trgovine, dućane nakita i trgovine odjeće, zajedničke materijale kao što su troodostojne samo-adhesivne etikete, termalne sintetičke papire ili termalne etikete BOPP-a idealne su. Šta?

HPRT 3 inèa termalne etikete.png

HPRT 3 inča termalne etikete SL32 je sposobna za štampu etiketa hrane, etikete hrane, etikete deli, etikete odjeće i etikete proizvoda i marka na ovim vodootporanim materijalima. To nudi trajnost, kvalitet i koštanje-efikasnu prikladnost za svakodnevne potrebe za etiketiranje.

deli etikete.png

2. Za specijalne materijale sa višim zahtevima za vodu, naftu i hemijsko otporu, otštampanje termalnog prenošenja je vruće rješenje. Šta?

Za ove aplikacije, HT300 je odličan izbor, posebno u hranama i zdravstvenim industrijama. Sa širinom štampe do 4 inča, ovaj termalni štampar za etiketu upravo štampa mnogo tekstova, visokorezolucionih barkoda, QR kodova, različitih grafika, loga, linija i stolova na materijalima poput PET, PP, vinil, srebrni BOPP i drugih materijala za etiketu filma. Proizvođene etikete su profesionalne, vodootporane, izdržljive i ispunjene standardima.

Srebrni papir i etiketa.png

3. Za štampu boja koja uključuje slike, ili kada je potrebna veća veličina, štampači ili laserski štampači su opcije za odlazak. Šta?

Ovi štampači za etiketu boja mogu stvoriti visoke rezolucije, vibrantne otiske boja, čineći ih idealnim za etikete koje zahtevaju vizuelni apel i detaljne grafike. Oni održavaju širi niz kreativnih i estetičkih potreba za etiketiranje, osiguravajući da konačni proizvod stoji i u kvaliteti i izgledu.

Da li su etikete iz vodootporanog proizvođa ča etikete?

Etikete od proizvođa ča etiketa mogu biti vodootporani, ali ovisi o vrsti proizvođača etiketa i materijalu korištenog etiketa. Mnogi proizvođači etiketa su dizajnirani za kancelariju ili korištenje kuće i možda ne podržavaju vodootporane etikete. Šta?

HPRT H11 mini label printer.png

HPRT H11 mini etiketa je odličan alat za domaću i kancelarijsku organizaciju u tiskanju različitih jasnih, trajnih, vodootporanih, i nalepnica za etikete otpornih na vlagu. Njezin dizajn i prijatni karakteristik korisnika dobio je značajno sledeće i dobio pozitivnu reakciju od mnogih uticaja socijalnih medija.

HPRT H11 mini etiketa štampa izdržljivih etiketa.png

Ovaj mini štampar je kompatibilan sa kontinualnim papirom i etiketama. HPRT pruža opseg bojnih papirnih rola bez vode. Uz jednostavnu vezu sa vašim smartphone, možete bez snage štampati etikete za datume isteka hrane i kosmetike, organizaciju skladišta, kategoriju datoteka, etikete imena, čak i nalepke za dnevnik.

Kako da štampaju vodootporane etikete kod kuće?

Vodni naljepnici mogu služiti kao etikete proizvoda, etikete adrese i etikete pakiranja, veoma korisne u domaćim poslovima. I štampanje bezvodnih etiketa naljepnica kod kuće je moguće sa pravom opremom:

1. Kupi desni štampaè: štampaè sa tintom na osnovu pigment a ili komplektnim termalnim etiketama.

2. Kupi vodootporan štapiæ ili papir: dostupni u prodavnicama opskrbe ili online.

3. dizajnirajte svoje etikete: Koristite softver za dizajn etikete ili šablone koji odgovaraju specifikacijama vašeg štampara etikete.

4. Otštampanje i testiranje: nakon štampanja, isprobajte vodootprobne mogućnosti otkrivajući etiketu vlažnosti.

Naučite više o koracima štampanja vodootporanih etiketa u našem detaljnom vodiču.

Koliko dugo vodootporane etikete traju?

Život bezvodne etikete se razlikuje na temelju materijala i tinte ili ribona korištenih, kao i okolišnih uslova koje su izložene na korištenje

Na primjer, HPRT HT300 termalne prenošenja, koristi se sa vrpcima voska/svežina kako bi proizveli etikete PP-a koje su otporne na ogrebanje i krijumčarenje, obično traje nekoliko godina pod normalnim uvjetima.

Otkrivači vodootporanih etiketa nude snažno rješenje za one koji trebaju održivu, otpornu na vlagu etiketu. HPRT, vodeći kineski proizvođa č i dobavljač termalnih štampača, pruža koštane i profesionalne rješenja prilagođene vašim specifičnim potrebama. Za više informacija o našim proizvodima štampanja ili detaljnim slučajevima aplikacije, molim vas, kontaktirajte nas svaki put.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.