2024. HPRT konferencija dostavljača: zaboravljanje premijera globalnog ekosistema štampanja

2024-04-28 17:06

Nedavno smo se okupili u vibrantnom gradu Xiamen a za našu konferenciju dostavljača HPRT-a, pod nazivom "Harmonija u napretku: zajedno: zajedno naprijed." Preko stotinu naših cenjenih dostavljača pridružili nam se da izgradimo budućnost našeg 'HPRT Chain Ecosystem', zajedno stvorimo 'HPRT Chain Value', i dijelimo u 'HPRT Chain Future'.

Stvaranje zajednice zajedničkih budućnosti: ruka u rukama prema sutra

2024. konferencija za dostavljač HPRT.png

Na konferenciji HPRT dostavljača 2024.png

Tokom konferencije, naš generalni menadžer Lin Jinyi je otkrio naše poslednje napore u etiketi, digitalne tekstile i fototiskne tehnologije.

On je istaknuo značajne postignuće prošle godine u raznim linijama proizvoda uključujući štampače etikete, digitalne tekstilne štampače i fototiskare. Zapravo, pokrenuli smo nekoliko novih proizvoda, aktivno se proširili i domaćim i međunarodnim tržištima, a sada se hvali prisustvu u više od 80 zemalja globalno.

Na konferenciji HPRT dostavljača.png

Ove godine, HPRT nastavlja širiti horizonte i inovati tehnološki. To meet diverse market demands, multiple new printing equipment product lines have been launched to explore broader market opportunities.

Na konferenciji za dostavljač HPRT 2024.png

G. Lin je pozvao sve partnere da aktivno učestvuju i veruju u naše zajedničke napore za inovaciju i voditi globalno. Zabranio je za ujedinjenu prednost među našim partnerima, naglasio je povjerenje, integritet i inovaciju kao naš put do zajedničkog uspeha.

Sa duhom hrabrom u inovaciji, cilj je povećati kvalitet HPRT-a da postane globalni vođa u tiskarskoj industriji, gledajući na budućnost i steći na svetsku fazu.

Jačanje veza za međusoban rast: razbijanje proizvoda kvalitete

HPRT fototiskari.png

Puta do kvalitete na HPRT-u je stalno putovanje. Tokom konferencije, upravljački tim HPRT-a pružio je sveobuhvatni uvid u njihovu filozofiju, standarde kvaliteta i kriterije izbora dostavljača. Takođe su prijavili o suradnji dostavljača za 2023. godinu.

Kroz horizontalne razmjene i vertikalne usporedbe, oni dalje optimiziraju kvalitet proizvoda, jačaju stabilnost lanca snabdevanja i agilitaciju, i ovlašćenu proizvodnju i prodaju kako bi stvorili superkvalitetne proizvode.

Suppliers Visit HPRT Products.png

Duboka integracija, sinergija, multidimenzionalna energija... Kroz ovu konferenciju, partneri dostavljača dobili su jasnije razumijevanje strateških planova HPRT-a za 2024. godine, filozofije saradnje i potrebe za kvalitetom.

Uključujući ljudski centrirani, prvi kvalitetni pristup, Kineska proizvodnja industrija brzo se razvija od fokusiranja samo na količinu do naglašavanja kvalitete. Pozvali smo sve naše partnere da nam se pridruže sasluženim naporima da ne samo kultiviramo kvalitetu superiornog, nego i povećamo naš globalni znak zajedno.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.