HPRT pokreće nove proizvode na 2024. CHINASHOP: uključujući novo poglavlje pametnog Retail!

2024-03-14 17:16

2024 CHINASHOP.png

Od 13. marta do 15. godine, 24. Kineski trgovinski sajam za Retail Trade (2024. CHINASHOP) se održava u Nacionalnom centru za izložbu i konvenciju (Šangaj).

Kao svetski vodeći profesionalni malopravni sajam, CHINASHOP pokazuje predviđenje i inovaciju kineske malopravne industrije. Ove godine je pošteno prošlo 100.000 kvadratnih metara, uključujući preko 800 kompanija koji su sudjelovali i privlačili više od 65.000 profesionalnih posjetitelja, povratak velikog događaja maloprodajne industrije.

Pošteno se fokusira na pametnu tržnicu, zelenu tržnicu i eksperimentalnu tržnicu, pokazujući postignuće u primjeni oblačnog računala i drugih tehnologija i opreme u tržnom sektoru, kao i odabrane proizvode odgovarajuće za supermarkete i trgovine prikladnosti.

24. Kineska trgovinska saobraćaja.jpg

Na sajam, HPRT ne samo predstavlja svoj klasični proizvod, koji su široko predložili klijenti tokom godina, nego i raspravljaju nove proizvode u seriji štampača POS-a i integrisane tiskare težine i pakiranja.

Ove ponude pružaju sveobuhvatljive i inovativne rešenja štampa i usluge za razne industrije i pametne trgovine. Osim toga, takođe se uvede prilagođeni proizvodi i rješenja usluga koji su prilagođeni različitim industrijama i scenarijama.

China Retail Trade Fair.jpg

Novo iskustvo proizvoda

HPRT novi proizvod na CHINASHOP.jpg

Novi pokretani proizvodi u seriji POS-a i integrirani tiskari težine i pakiranja pokazuju se, ciljevajući da ispuni zahteve malopravne industrije, podržavaju razvoj novih malopravnih formata, i zajednički uključuju seriju digitalnih malopravnih rješenja.

1. TP80NB Thermal Receipt Printer

TP80N recept printer.jpg

TP80NB termalni štampar prikupljanja: Ovaj štampar POS za desktop, sa 40% manjim volumom i dizajnom papira prednjeg izlaska, pruža kompaktno, vodootporano i prašinsko rješenje, veoma povećavajući život uređaja. Njegova visoka brzina mogućnost štampanja od 160mm/s i inovativnog dizajna pokrivanja strane osigurava iskustvo lakog opterećenja papira bez ikakvog zaglavljenja.

2. TP586W Cloud POS Printer

TP586W Cloud Pos Printer.png

TP586W oblačni štampar POS: Njen kompaktni dizajn tela čini ovaj štampar idealnim izborom za spašavanje prostora. Podržava Wi-Fi komunikaciju, sa opcionalnim modulom 4G dostupnim. Osim toga, kroz HPRT Cloud Service, ona može bezvezno integrirati sa platformama dostavljanja hrane kao što su Meituan i Ele.me, podržavajući glasne objave o statusu štampara i novim naređenjima za brzo štampanje platformnih naređenja.

3. TL31 Thermal Receipt and Label Printer

TL31 termalni recept i štampar.png

TL31 termalni recept i otisak etiketa: Ovaj termalni štampar se slavi brzinom štampanja etiketa od 127mm/s i brzinom štampanja prijema od 200mm/s. Uključuje i veliku papirnu kantu za široku prilagodbu, podržavajući različite režime štampanja i interfejse, osiguravajući široku adaptabilnost za različite komercijalne nastave.

4. WM1 Vežanje i pakiranje integrisane mašine

WM1 Weighing and Packaging Integrated Machine.jpg

Težina i pakiranje integrirane mašine.jpg

Integrovana mašina WM1 težina i pakiranja je idealno rješenje za pakiranje malopravnih svježeg roba, integriranje težine, pakiranja i štampanja za brz, tačan i automatski proces pakiranja. Prikladno je za različite tipove poslastice, uključujući teške pločice, meke pločice, čak i bez poslastice pakiranje, efikasno smanjujući upotrebu materijala za pakiranje. Njegov kompaktni dizajn i jednostavna operacija osiguravaju stabilni, efikasni proces pakiranja, a takođe smanjuje troškove rada.

ONEPLUSONE Ai Weighing Scales.jpg

ONEPLUSONE, znak pod HPRT, ne samo pruža efikasne pakiranje i težine integriranih rješenja, nego takođe donosi značajne ekonomske prednosti maloprodajcima sa svojim prednostima štednje troškova i svemirske efikasnosti. Ovi proizvodi su povereni izbori u brzo mijenjanju malopravnog okruženja, bilo da se radi o svježim robama ili traži visoke efikasnosti i niske troškove operacije.

ONEPLUSONE Weighing Scale products.jpg

Kao što se 24. Kineska sajam za trgovinu Retail-om otvara, toplo vas pozvamo da nas posetite u National Exhibition and Convention Center (Shanghai) Hall 5.2, Booth B32, da iskusite inovativnu seriju POS-a i polu-automatsku kompaniju WM1 novog proizvoda HPRT-a. Ovo će biti prilika da duboko razumemo snagu i inovaciju HPRT-a. Radujemo se vašoj posjeti da istražimo kako ova napredna tehnologija može pomoći da raste vaš posao. Upoznajmo se na sajam i krenimo na novo poglavlje pametnog trgovina zajedno!

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.