Slavite proleèni festival sa DIY dekoratorom: stvarajte lanterne i više sa HPRT A4 štampačima i proizvođačima etiketa

2024-01-18 16:36

Lunar New Year Fair.jpg

Kao mjesec lunara La heraldsa godine ' Kraj, proleæni Festival ' Svečani duh puni ulice razbijajućim tržištima i živim dekoracijama, zavjet za tržinu radost i tradiciju kineskog naroda. Uz proleæni festival blizu, to' Savršeno vrijeme da obožavamo naše kuće toplim i veselim.

Suočavajući izazov povećanja cijena praznika, tamo ' kreativan i koštan način da proživimo naše prostore koristeći ono što već imamo kod kuće. To' posebno angažovan za porodice sa djecom da ih uključe u prevaru domaćih dekoracija, uključujući radost stvaranja sa bogatstvom tradicionalne kulture. Koristeći HPRT A4 štampače i proizvođa če etiketa, možemo lako pretvoriti svakodnevne materijale u šarmantne festivne oblasti, dodajući lični dodir našim praznicima.

Pun atmosfere.

U Kini, prolećni festival je najvažnija proslava godine, sa svim domaćinama koji vise crvene lampe kako bi označili dolazak nove godine. Ova tradicija simbolizuje ne samo okupljanje i radost, već i nadu za naprednu i ujedinjenu godinu ispred.

Lunarske nove godine lantere.jpg

Potrebne materijale: 4 posteljine papira A4 (crveno sa zlatnim spekulama za bolji učinak), štapiće za letjelice (ili raspoložene čokoladice), dvostrane trake, crvena žica, škare, rezervne kineske čvorove i svetlosti iz kuće.

HPRT A4 printer.jpg

Prvo, štampajte željene obrasce ili blagoslove koristeći HPRT A4 štampač GT1 na papirima A4. Zapamtite, crveni papiri sa zlatnim vrpcima izgledaju još bolje!

lamparni okvir.jpg

Možete koristiti vrući lepak ili konektori da sakupite štapiće u lanterni okvir.

Odseci papir.jpg

Onda, poravnajte štampane papire A4 protiv lampe okvira, označavajući središte obrazaca ili blagoslova olovkom. Skloni se sa jedne strane sa svakog ugla papira sa škare.

Pritisni papir za lampu.jpg

Zakljuèite slomljene papire A4 na lanterni okvir koristeći dvostranu kasetu. Brzo, ti ' Sve četiri strane lampe će biti završene.

Lantern završen.jpg

Konačno, osigurajte lampu diagonalno sa žicom, omotanje oko štapića. Donja lampe takođe može biti popravljena štapovima za obješenje dekoracija poput kineskih čvorova i malih svetlosnih žica.

I tu je tvoja ruka, novogodišnja lampa, spremna da te prati iz Nove godine ' Eve na Lantern Festival.

Sve je dostupno.

Danas ' mladosti posebno uživaju u posjetama hrama, tražeći solos u mirnim Zenskim prostorijama i odlučuju ponuditi podsticanje u potrazi za napretkom. " Tražim sreću. postala je popularna metoda, i na internetu i offline, stvarajući jedinstvenu uzbuđenje i uzbuđenje tokom Nove godine.

Stoga, cilindar za štapiće bogatstva je važna dekoracija Nove godine. Možete štampati svoje želje za sledeće godine koristeći proizvođače etiketa HPRT-a, otključavajući svoje bogatstvo za godinu Zmaja.

Sreæni štap cilindar.jpg

Potrebni materijali: štapići sladoleda, štapić za etikete HPRT, drža č olovke (bilo kakve nepotrebne štapiće ili kontejnere kod kuće), crveni papir A4.

Napravite štapiće sreće sa proizvođačima etikete HPRT.jpg

Prvo, zamotajte drža ča olovke u festivnom papiru i štampajte blagoslov i želje za sljedeću godinu koristeći proizvođača etiketa HPRT.

Srećni štapići.jpg

Iskljuèi se sa pozadine etikete i sakrij ga oko sladoleda. I baš tako, tvoj štap bogatstva je spreman. Stavite pripremite štapiće u cilindar bogatstva, i možete ga tresti sa porodicom i prijateljima tokom nove godine Lunara!

Predivne blagoslovi - fotografijski okvir

Šta da stavimo na fotografije? Fotografije od sebe, porodice, prijatelja, partnera, idola ili inspirativnog citata? Možda je prva kalligrafija napisana rukom ili svaki prelepi blagoslov... Šta god da je, duboko su dotakli naše srce.

Tamo ' Uvek je trenutak koji se tuče u srce, zaslužujući da se cijeni zauvek. Fotografija uhvati ljepotu unutar nas, čini sećanja vidljivim i materijalnim.

fotografijski okvir.jpg

Potrebni materijali: HPRT štampar, fotookvir, crveni A4 papir.

Odreži papir da uklopiš fotografiju i štampaš svoj željeni sadržaj, kao što su citati ili blagoslovi, koristeći štampar etikete HPRT. Možete izabrati različite fonte, boje, veličine i stilove za personalizaciju i lepotinu vaše etikete.

štampanje etiketa proizvođača etiketa HPRT.jpg

Iskljuèi pozadinu štampanih etiketa i stavi ga na presjeèeni crveni papir. Pripremite ga kako želite, i vi ' Imat ću fotografiju punu nadnih želja za život.

Fotografija završena.jpg

U HPRT-u, čvrsto verujemo da svaka mala stvaranja ima svoju jedinstvenu vrijednost. U novoj godini, pustite ' u svečanoj atmosferi koja pripada nama, stvarajući sopstvene nove godine dekoracije sa prisutnim materijalima. Bilo da su lanteri, cilindri bogatstva ili fotografije, svi nose naše nade i blagoslove za Novu godinu. Pusti ' dodaje dodir svečanosti i toplote našim domovima ovim malim dekoracijama.

Lunar novogodišnja dekoracija.jpg

U novoj godini, naši životi mogu biti ispunjeni smehom, našim srcima nadom, i svaki dan duhom nove godine Lunara.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.