HPRT 2023: Godina za pregled - inovacija, in ženjera i vođa tržišta u tiskarskoj industriji

2024-01-04 11:51

HPRT 2023.jpg

Gledajući na kraj 2023. godine, ove godine su se podmetnule bezbrojnim novim mogućnostima i potencijalima. Skoro svake godine, razmišljamo o prošlosti i radujemo se novoj godini. Čak i tako, 2023. je vjerojatno bila dovoljno posebna godina za sve.

Ove godine, na jednoj strani, oživljena atmosfera svakodnevnog života zagrijala je domaće tržište u kulturi, sportu, večeri i turizmu, donosila emocionalnu vrijednost u jezgra potrošnje. Na drugoj strani, vožnja snaga tehnoloških inovacija nastavila je da raste, ostvarila mnoge prekršaje pametne proizvodnje, nove energije i umjetne inteligencije, koji doprinose razvoju kvalitete.

Uprkos suočavanju sa unutrašnjim i vanjskim nesigurnostima i stalnim sukoba starih i novih ideja, industrija i pojedinaca, iz bliskog i dalekog, međusobnog, postupno pronalaze stabilne sigurnosti.

Bez obzira na to kako se svet menja, potražnja boljih života ostaje stalna. U budućem 2024. nadamo se da će vam ova pregled događaja povezanih sa HPRT-om 2023. dovesti novu snagu i nadu.

Dva puta obaveza 2023.

1. HPRT i Customers

HPRT HereLabel Tiger Club Summit.png

Iz " HereLabel Tiger Club Summit" Na početku godine, HPRT je uvek fokusirao na centralnost klijenta i rastu sa partnerima, stavljajući solidnu temelju za buduću saradnju.> Da.

Srednje godine, HPRT održao je konferenciju dostavljača na tema " Zajedno u istom brodu, stvaranje budućnosti, " zahvaljujući snabdevačima za svoje godine partnerstva u prevladavanju izazova i pružanju kvalitetnih materijala i usluga HPRT-u.

2. HPRT i zaposlenici

HPRT sportski sastanak.png

Ove godine je bilo i o HPRT' dvosmjerna obaveza sa svojim zaposlenicima. HPRT je brinuo za svakog zaposlenika ' rast i sreća, nudeći razne kulturne i sportske aktivnosti kako bi poboljšali njihov osjećaj pripadanja i tim duha. Da.

Leto HPRT je organizovao jedinstven događaj roditelja i deteta, omogućavajući zaposlenicima ' Deca da posete roditelje ' radno mesto i naučiti o njihovom radu i okruženju.& Da.

Tokom Festival a srednje jeseni, HPRT je održao tradicionalnu igru " Bo Bing u Xiamenu, dozvoljavajući zaposlenicima da iskusiju šarm tradicionalne kulture i slave zajedno.& Da.

Krajem jeseni, HPRT je održao sportski sastanak " Pritisnite Zvuk Kine, vodite budućnost, " encouraging physical fitness, team work, and sportsmanship among employees.

Citywalk' s 2023

HPRT gradska turneja.png

Od 2020., mi ' Počela sam na putovanje, počela od Xiamen a i radila na velike gradove širom zemlje. Da.

Ove godine, HPRT' Gradska turneja je prošla kroz desetine pokrajina i gradova, od Harbina na istoku do Urumqija na zapadu, pozivajući hiljade korisnika i partnera da podijele i pokažu HPRT ' sveobuhvatnih pametnih rješenja IoT-a, primajući široku akklamu i jačanje priznanja tržišta i utjecaja na marka.

Osim turneja grada, HPRT je sudjelovao u desetinama velikih domaćih i međunarodnih izložbi i konferencija, kao što su 3. Kineski međunarodni ekspoz potrošača Goods u Haiku, 23. Kineski Retail Expo u Chongqingu, Xiamen 9.8 Investicijski sajam i sajam Guangzhou Canton. Da.

U novembru, na Šangajskoj ITMA digitalnoj štampi Azijskoj ekspoziji, HPRT je pokrenuo tri nove digitalne tekstilne štampače, ispunjavajući različite potrebe štampanja i donosio nove rešenje i vrijednosti tekstilnoj industriji.

Vodi put 2023.

Prema kompleksnom i promjennom tržišnom okruženju, HPRT je nastavio da teško ulazi u istraživanje i istraživanje; D, dobivajući brojne nacionalne i međunarodne nagrade kao što je nagrada za patente Kine, Nacionalno predavanje intelektualnog vlasništva, Nacionalno izvrsno proizvodnje inteligentne scene 2023, Zelena fabrika, Nagrada za dizajn crvenih dotova i nagrada za dizajn iF. Da.

HPRT je dobio mnogo nagrada za dizajn.png

Bilo da li je u proizvodu ili tehnološkim inovacijama HPRT pokazao vodeću inovaciju i konkurentnost. U inovaciji proizvoda, HPRT je uveo razne fototiskare, štampače etikete i štampače A4, pružajući efikasne i prikladne rešenja štampanja u industriji. Da.

U tehnološkim inovacijama, HPRT je napravio prekršaj u temeljnim tehnologijama kao što su visoke precizne pozicije, visoke definicije štampanja i kontrola visoke stabilnosti, osiguravajući funkcionalnost i kvalitet pametnih IoT proizvoda.

Podijeljene Inspiracije 2023. godine

HPRT je sudjelovao u četrdeset godina kineske izložbe fotografije.png

Iz " 40 godina kineske fotografije izložba u suvremenom umjetničkom centru Gulangyu na početku godine, HPRT, kao strateški partner, pružila je profesionalne fototiskare i doprinela kolekciju fotografijskih radova za ovaj petogodišnji pripremni događaj.

HPRT je u martu partnerirao sa Jugoistočnim TV ' IM Cross-Strait Youth Film Festival, pokretajući snimke kampusa počevši od Šangaja. Event je posjetio prestižne univerzitete i dobio entuzijastičke odgovore od studenata.

Prije Festival a srednje jeseni HPRT, kao partner, zajedno je organizovao događaj spašavanja životinja sa stanicom za spašavanje životinja Xiamen Egret ostrva, koji privlače preko 300 sudionika u dva sata i dobije preko 20.000 online izloženosti.

visoki otisci rezolucije HPRT fototiskara.png

U septembru, u Pingtanu, HPRT-u, kao godišnji strateški partner filmskog festivala MM-a Cross-Strait Youth Film, svjedočio je izbor " Većina kreativnog rada od HPRT" iz 1.849 ulaza, pokazujući jedinstvene perspektive i beskrajnu kreativnost nove generacije filmskog proizvođa ča.> Da.

Festival je dostigao online širenje preko 450 miliona i ukupno živo posmatranje preko 63,73 miliona širom platformi. Ove godine, zajedno sa različitim partnerima i korisnicima, promovili smo razvoj fotografije, kreativnosti i filma, dodajući boju i radost ljudima ' želje za bolji život.

Kada se vratimo na kraj 2023. godine, sjećamo se istraživanja, prolaza, strasti, toplote i utješnih trenutaka koje smo imali. razmišljamo o izvoru snage 2024.

Možda je trenutni prioritet " touchstone" suočavajući sa poteškoćama, " gore brod " protiv trenutka, i vječnost sastavljena od brzina. 2024. godine, rezonanciraćemo se sa tiskačkom industrijom i nastaviæemo istraživati predivni život na kojem želimo.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.