HPRT pokazuje versatilne rešenja štampanja na EuroCIS 2024.

2024-02-29 17:25

HPRT sudjeluje u EuroCIS 2024.png

HPRT, poznat dobavljač specijalizovanog u tiskovnoj industriji, učestvovao je na izložbi EuroCIS 2024, održanoj od 27. februara do 29. u Düsseldorfu, Njemačkoj. EuroCIS je vodeći trgovinski sajam za trgovinsku tehnologiju, crteći poduzeća i industrijske stručnjake globalno kako bi istražili nove razvoje u polju.

EuroCIS 2024.png

Tokom događaja, HPRT je pokazao svoju najnoviju liniju inovativnih rešenja štampanja, uključujući štampače POS-a, mobilne štampače, štampače fotografije i štampače etikete. Prisutnost kompanije na izložbi naglasila je svoju posvećenost ponuditi naprednu tehnologiju kombinovanu sa kvalitetom i vrijednošću.

EuroCIS 2024 izložba.png

Proizvodi koje je pokazao HPRT na EuroCIS 2024, odgovaraju različitim potrebama tržnice. Skrivač etiketa (kao što je Qutie, H11) i fototiskar (kao što je Z1, CP2100, CP4100), koji je ciljen na sve slučajnije, svakodnevne potrebe otisaka, dokazao se da je naglašavanje svog prijateljstva korisnika i adaptabilnosti u različitim okruženjima.

HPRT Booth of EuroCIS 2024 Exhibition.png

Za suprotno, HPRT-ovi štampači i štampači primanja predstavljeni su kao jače rešenja za profesionalne malopravne aplikacije, gde su trajanje i izvodnja paramount. Ovi štampači su inženjerirani da podnese teške zahteve poslovanih komercijalnih postavka, pružajući pouzdane usluge i visokokvalitetne otiske.

HPRT izložava proizvode na EuroCIS 2024.png

HPRT-ov prostor izložbe služio je kao platform a za posjetitelje da se uključe sa svojim tim, dobivajući uvid u prednosti i funkcionalnosti širom dometa proizvoda. Provedene su demonstracije i interaktivne sesije, pokazujući karakteristike štampača HPRT-a i njihove primjene u poboljšanju maloprodajnih operacija.

HPRT izložava proizvode štampara i skeniranja.png

Участие компаније у EuroCIS 2024 отражава своју приверженост остати на предвару иновација технологије за државне печатке. Događaj je bila prilika da HPRT podeli napredak proizvoda, povezujući se sa potencijalnim mušterijama i industrijskim partnerima.

EuroCIS izložba.png

Dok se događaj završio, HPRT je produktivno interakcionirao sa sudionicima, unaprijeđivajući razumijevanje njihovih rješenja u malopravnom sektoru. Uvjerenje kompanije na izložbi igra ulogu u svojoj strategiji da podrži zahtev malopravne industrije za zavisne i inovativne tehnologije štampanja.

Poslovne sastanke na izložbi EuroCIS.png

HPRT zahvaljuje svima koji su posjetili svoju čizmu i izrazili interes za svoj proizvod. Kompanija očekuje izgradnju veza uspostavljenih na sajmu i ostaje posvećena podržavanju malopravne industrije sa njihovim rešenjem štampanja koji vode industriju.

Proizvodi HPRT na izložbi EuroCIS.png

Za dodatne informacije o proizvodima HPRT-a ili da ostanemo aktualizirani na budućim razvojima, posjetitelji su ohrabreni da provjere svoj zvanični sajt ili direktno kontaktiraju svoj tim usluga klijenta, mi smo ovde da vam pružimo rešenja koje ispunjavaju vaše potrebe za štampom i poboljšaju vaše malopravne operacije.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.