Najbolji štampači POS za Hotel i Lodging Industry 2024.

2024-06-07 15:19

U hotelskoj i domaćoj industriji, štampači POS-a su ključni za štampu jasnih računa, karta i računa, od prednjeg stola do rešetaka, i od prostora do središta za dobrobit. Sa povećanjem konkurencije, hoteli zahtevaju pouzdan i pametan POS sistem i štampač kako bi olakšali glatke transakcije, poboljšali iskustvo gostiju i učinkovito upravljali raznim uslugama.

u hotelu.png

Hitne tendencije i inovacije u hotelu Pos Sytems i štampači

Hotelska industrija usvojava nove trende i inovacije u POS-ovim sistemima i štampačima kako bi povećala operacionu efikasnost i poboljšala iskustvo klijenta. Ove napredke vode tehnološki napredak, mijenjanje ponašanja potrošača i povećanje zahtjeva za sigurnost.

● POS sustavi na oblaku: integracija sa sistemima na oblaku za pristup realnim podacima i daljinski upravljanje.

● Mobilne rezolucije POS: Povećanje korištenja mobilnih štampača POS-a povećava fleksibilnost i dostavu usluga, omogućavajući osobljama da procesuiraju transakcije bilo gde u hotelskim prostorijama.

● Kontaktna integracija plaćanja: Podrška za NFC i druge bezkontaktne metode plaćanja ispunjava razvojne preferencije potrošača za brze i sigurne opcije plaćanja.

● Povećane sigurnosne karakteristike: napredne sigurnosne karakteristike, poput šifrovanja i sigurnog prijenosa podataka, zaštite informacije gostiju i podatke o transakciji, osiguravajući visoke nivoe sigurnosti i povjerenja.

Najbolji štampači POS za Hotel i Lodging

HPRT, vodeći dostavljač štampara POS-a i izvornu fabriku u Kini, razvija i proizvodi širok niz prenošljivih i desktopnih tiskara termalnih recepta, kako bi ispunila različite potrebe za aplikacijom hotela i domaćine industrije. Danas preporučujemo neke predstavne proizvode štampanja POS-a.

HPRT TP807 3 Inch Thermal POS Printer

TP807 3 Inch Thermal POS Printer.png

HPRT TP807 visokobrzo prijemni štampar ima nov strukturni dizajn, koji nudi premijski izgled koji dopunjava visokokrajne hotele.

Uz impresivnu maksimalnu brzinu od 350mm/s, ovaj termalni štampar POS radi veoma efikasno tokom zauzetog perioda u prednjem stolu hotela, restoranima i spasa. Proizvodi konkretne, visoke rezolucije tekst, grafike i račune za barkode.

Slobodan dizajn.png

HPRT TP807 takođe slavi unikatni dizajn bez presjeka; jednostavno otvorite pokrivač da biste očistili bilo kakve rezačke jame, vrlo prijateljske korisnike. Ova karakteristika je posebno korisna tokom žurbe, omogućavajući da odmah nastavi štampanje računa.

● Ultra brzo štampanje na 350mm/s

● Visokokvalitetna glava štampa koja podržava 2 miliona rezova

● Opcije za izlazak na vrhu ili prednjem papiru, sa punom i djelomičnom podrškom rezanja

● Višejezički štampanje, hranjenje međunarodnim gostima.

● Функција продања гласа за временно напомнљање грешки

HPRT TP808 80mm Thermal Receipt Printer

TP808 termal pos printer.png

TP808 je kompaktni štampač kvadratnih recepta, približno 30% manji od standardnih štampača recepta. Idealno je za svemirske ograničene oblasti poput hotelskih prednjih stolova i brojača bara.

TP808 termalni pos štampar sa stand.png

Ovaj štampar za recept od 80 mm podržava povezanost Bluetooth a i Wi-Fi, i sa opcionalnim stadiom tableta, lako može formirati jednostavan, ekonomski i fleksibilni sistem mPOS sa uređajima poput iPads.

● Brza brzina štampanja do 260 mm/s

● Kompakt i elegantan dizajn

● Fleksibilne opcije za izlaz papira (vrh i ispred), podržavanje punog i djelomičnog reza

● Više interfejsa, uključujući USB, serijski Port, Ethernet i opcionalni Bluetooth i Wi-Fi

Sa rastućom popularnošću oblačne tehnologije, TP808-i oblačni štampač je postao široko prihvaćen. Ovaj oblačni štampar POS podržava HiPOS SDK (Windows, iOS i Android), omogućava Web i Cloud-based štampu.

Ima tri USB domaćina luke za uređaje kao što su skeneri, ekrani klijenata, tablete i više, idealne za sistem POS na tableti.

HPRT HM-E200 Portable POS Printer

HPRT HM-E200-inč štampar za mobilne recepcije je lagan i prenosiv, koji podržava povezanost Bluetootha sa mobilnim uređajima kao što su telefoni ili PDA za bežične štampe.

HM E200 inč za mobilni štampar.png

Waitstaff može štampati liste redova restorana, račune za piće, račune i više na lokalu, omogućavajući klijentima da prikladno provjere svoje naređenje.

● Podržava bezbedno štampanje Bluetootha

● Lako težina i prijenosna sa velikim baterijama za produženu štampu

● Izbavljen sa detektorom Crnog Marka i detektorom Gap za precizno štampanje

● Prijateljski interfejs korisnika

● Razni SDKs za različite OS uključujući iOS, Android, Linux, Windows itd.

TP808 integrisan u kiosks.png

Osim toga, nudimo štampače kioska koji mogu biti bezvezno integrisani u različite kioskove, hranu i piće naređujući kioske, događaje i sastanke sobe za rezervaciju kioskova i samooslužbe za samooslužbu u hotelima.

HPRT, vaš poverljivi partner dobavljača za štampače POS-a u hotelu, poziva vas da nas kontaktirate zbog više informacija o proizvodima ili posjetite našu fabriku.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.