Označenje hrane i kodiranje rešenja za pre-proizvođene mese

2024-02-05 13:18

Pripremljeni obrok, takođe poznat kao spreman za jelo i spreman za kuhanje, komercijalno se sastavlja za brzu i bezsnažnu pripremu potrošača. Ove obroke jednostavljaju večeru, zahtevaju samo minimalno grijanje ili kuhanje. Međutim, potrošači moraju pažljivo provjeriti datume i hraniteljske informacije o pakiranju za svježu i kompatibilnost sa svojim potrebama za hranu. Kako su označene? Pročitajmo.

pre obroka.png

U poslednjih godina su proizvođeni obrok popularan. Ovi prikladni obrok proizilaze iz različitih izvora uključujući usjeve, stoke, drvete i morsku hranu. Oni su profesionalno obrađeni u fabrici hrane sa različitim sezonima da zadrže hranu i ukus dok nude ugodnost i efikasnost modernog, zdravog stila života. Šta?

Типове предварених меша

Pripremljeni obrok se često podijeli u nekoliko kategorija kako bi odgovarali različitim potrebama životnog stila. To uključuje:

1. Spremni za jelo mesa: ne zahtevajući dodatnu pripremu i ne mogu biti potrošeni kao što je i učiniti ih savršenim za one na putu.

2. Spremni za kuhanje mesa: dizajnirani za lakše, ovi obrok moraju biti probani, često u mikrovalnom talasu, pre službe.

3. Brzo servisno meso: Cilj na one sa minimalnim veštinama ili vremenom kuhanja, ta obroka uključuje jednostavne korake kuhanja kao što je grijanje u veštini ili pećnici.

4. Mešni pripremni komplekti: Ovi komplekti dolaze sa predmjerenim i ponekad djelomično pripremljenim sastojcima, zajedno sa receptima potrošača da kuhaju svoje obroke. Oni nude ravnotežu između domaæih kuvanja i prikladnosti.

Zamrznuta spremna obroka.png

Zamrznuti spremni obrok i gourmet spreman za jelo je prilično popularan među zauzetim profesionalcima i studentima koji traže brze i lako opcije za večeru. U međuvremenu, spremni spremnici za obrok su pronašli uslugu onima koji uživaju u kuhanju, ali možda nemaju vremena ili vještine za planiranje obroka i spremanje sastojaka.

Spakovanje za pre-napravljene mese

Pakovanje se razlikuje, sa trenutnim obrokom često zapečaćenim u plastičnim kontejnerima ili aluminijskim pločicama za lako zagrijavanje, i mikrovalnim obrokom u filmovima otpornim visokom temperaturi ili papiru za razinu hrane. Zdravo pre-napravljeno obroke može koristiti vakuum pakiranje za svježe. Šta?

Ovi paketi, obično skladišteni između nule stepenice Celsija do četiri stepenice Celsija ili ispod minus osam stepenica Celsija za zamrznute stvari, zahtevaju materijale koji ostaju stabilni i otporni na vlagu na niskoj temperaturi kako bi održali kvalitet hrane i ukus.

Oznaèavanje rješenja za prednapravljene mese

Označenje hladnog i zamrznutog okoliša predstavlja izazove. HPRT, kao pouzdan pružatelj barkoda i rešenja oznake, nudi fleksibilne opcije oznake i oznake za prikladno obroke.

1. Rešenje kodiranja serije TTO

Rešenje za kodiranje TTO grupe za pre-proizvođene obroke.png

Ekonomski i efikasni, TTO (preko prenošenja termalnih prijenosa) je savršeno odgovaran za fleksibilne materijale pakiranja poput plastičnih filmova i aluminijske folije. Posebno je efikasno za kodiranje na filmskim pločicama i kontejnerima za hranu, kao što je pokazalo u sljedećem video:

HPRT FC53 serijski štampači TTO, prilagodljivi za različite linije proizvodnje hrane pored horizontalnih, vertikalnih pakiranja i pečatala, pružaju 300dpi visokodefinicijske kodiranje preko širine otisaka do 53mm. Šta?

HPRT tto printer.png

Ove mašine za kodiranje serije mogu da štampaju datume isteka, život policije, brojevi serije, logos, opis multijezičkih proizvoda, listi sastojaka, šifre za praćenje, kodovi QR i varijačni sadržaj. I otisci serije FC53 nude jasne i trajne otiske koje ispunjavaju teške standarde proizvodnje industrije obroka.

Osim toga, oni mogu biti integrisani sa strojevima za pozivanje za pakiranje suve hrane ili grickalice u vrećicama za začepljene cipele ili pakete sa vakuum za stvari kao što su šunka, kobasice i predobrazovani sudovi za morsku hranu.

2. Industrijski štampači Barcode

Versatilni i fleksibilni, industrijski štampači barkoda odgovaraju za različite vrste pakiranja, uključujući krute kontejnere, fleksibilne vrećice i neregularno oblikovane etikete. Šta?

HPRT visoki industrijski štampači barkoda podržavaju stalno 24 sata štampanja, kompatibilne sa mašinama za označavanje visoke brzine, automatske precizne štampe.

HPRT industrijski štampar.png

Naši štampači barkoda osiguravaju do 6 inča širine otisaka i rezolucije od 203/300/600dpi, idealne za većinu štampanja etiketa hrane, etikete hrane i etikete salate, uključujući imena proizvoda, liste sastojaka, neto težine, datume proizvodnje i isteka, upute o skladištu, informacije o proizvođačima i širenju proizvoda.

Osim toga, industrijski štampači HPRT prilagođavaju se različitim etiketnim materijalima i veličinama, posebno za svježe i zamrznute hrane, bezvodne etikete, otporne na vlagu koji se dobro pridržavaju u niskoj temperaturi, u skladu s standardima proizvodnje obroka. Ove jasne etikete za oči olakšavaju brzo priznanje i čitanje potrošača.

HPRT je cilj da obezbedi efikasne, precizne etiketiranje i kodiranje rješenja za proizvođače obroka, ispunjavaju norme i standarde industrije. Za više informacija o proizvodima ili profesionalnim konsultacijama, slobodno nas kontaktirajte.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.