Životinjski etiket potrebne i otkrivanje rešenja sa HPRT-om

2024-02-06 10:33

Osiguranje poštovanja etikete životinjskih hrana je ključno za razvoj proizvodnje stoke globalno. Prema međunarodnim zahtevima za etiketu hrane životinja, kao što su oni iz FDA i Evropske komisije, pakiranje hrane mora biti jasno i izdržljive etikete. Ali kako proizvođači hrane garantuju odgovarajuće štampe etiketa životinjskih hrana?

stoka jede hranu.png

Životinjska hrana zahteva

Životinjska hrana ima različite vrste poput zrna, protein a, mineralne hrane i vitamina kako bi ispunila potrebe hrane različitih životinja, poput hrane stoke i hrane konja. Proizvođači hrane i obrađujući biljke često koriste otporne na vlagu i trajne plastične vrećice od materijala poput PP ili Tyveka za pakiranje, za sigurnu skladište i prijenos hrane.

hrana životinja i stoka.png

Etiketiranje hrane životinja, sastojaka i ovisnika podržava se striktnim pravilima. Etikete ne smiju samo popisati ime hrane, sastojke, mrežni sadržaj, datum proizvodnje i datum isteka, nego uključuju i detaljne instrukcije za upotrebu i uslove skladišta. Šta?

Osim toga, etikete hrane životinja i stoka bi trebale biti sveobuhvatni, otporni na vlagu, otporni na nosenje, i nepotrebni na sunce da ostanu nepristojne i legibilne tokom vremena.

Pridruživanje ovim standardima označavanja zaštiti zdravlje životinja, omogućuje potrošače i proizvođače znanjem i podržava integritet sektora poljoprivreda i hrane.

Написање маркета за храну животници

Pa, kako se označavaju hrana životinja? Izvan direktnog štampa na vrećice za pakiranje, zajednički metod uključuje odvojeno štampanje etiketa i zatim ih priključuje u vrećice za hranu.

Ovaj pristup nudi fleksibilnost, posebno odgovarajuću za male proizvođače. Proizvodnja hrane može kupiti standardizovane vrećice za životinjsku hranu u ogromnoj i štampnoj varijabilnoj sadržaji, što je potrebno za svaki proizvod, stvarajući odgovarajuće i kompletne etikete za svaki predmet.

Etikete za hranu životinja su obično napravljene od plastičnih materijala kao što su PP ili Tyvek, poznate za njihove vodootporane, naftne i suzootporne vlasništvo. Ekonomski i efikasni štampači za etiketu termalne prenošenja se često koriste za štampu tih etiketa.

Ovi štampači za etiketu koriste sredstvo za pregled čistog, dugotrajnog teksta i obrazaca na etiketama. Oni su kompatibilni sa različitim tiskovnim materijalima, uključujući plastične filmske etikete i papirne etikete. Šta?

Zavisi od volumena potrebnog štampa, proizvođači hrane mogu izabrati iz štampača za štampu, poput HPRT HT300, ili opcija za industrijske štampe za veće zahteve za štampu.

HPRT industrijski štampar.png

Osim toga, oprema HPRT štampača sa visokokvalitetnim modulom rezača može ubrzati proces označavanja.

HPRT barcode etikete dolaze sa profesionalnim programom za editiranje etiketa, pravljenje rasporeda jednostavno i brzo. Naš tim posle prodaje takođe pruža sveobuhvatnu tehničku podršku i obuku da vam pomogne da počnete brzo i riješite bilo kakve probleme tokom upotrebe.

Niske operativne troškove i visoke kvalitetne štampe štampača termalne prevozne etikete čine im idealnim izborom za etiketiranje životinjskih hrana. Za više informacija o rešenjima štampanja etiketa hrane, slobodno nas kontaktirajte.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.