Kako napraviti i štampati posebne etikete sa termalnim štampaè

2024-04-03 16:12

Ako ste kod kuće vodeći prodavnicu svijeće na Esty, Amazoni ili drugim online platformama, stvaranje privlačnih etiketa svijeće bi trebalo biti važan zadatak na umu. Sanjaš da praviš liène etikete svijeæe bez sloma banke? Ovaj članak je za tebe! Vodiæemo vas korak po korak kako napraviti i štampati etikete svijeæe koristeći termalni štampar. Poènimo!

etiketa svijeće.png

Korak 1: odredite desnu & veličinu oblika za vaše etikete

From classic glass jars to trendy tins, cans and unique ceramics, candle containers come in various shapes and sizes. Standardne oblike uključuju cilindrijske i kvadratne kontejnere, dok jedinstveni i obični dizajni mogu uzeti na heksagonalne, ovalne ili čak i abstraktne forme da se apeluju na niših tržišta.

Biranje savršenog kontejnera je samo prvi korak. takođe morate pronaći savršenu utakmicu etikete.

Sa prikladnim i dostupnim karakteristikama, termalne etikete su idealni izbor za stvaranje etiketa svijeće. Preporučuje se izabrati visoke kvalitete, vodootporane i nepotrebne termalne etikete za bolju trajanje.

Ove etikete naljepnica su dostupne u raznim oblicima i veličinama kako bi odgovarale vašim specifičnim zahtevima. Možete izabrati iz kvadrata, okrugla, u obliku srca, u obliku cveta i drugih neregulnih oblika.

Strategija za stavljanje etiketa treba razmotriti vidljivost i estetiku. Evo neke ključne savjete za određivanje veličine i oblika etiketa svijeće.

1. Targeted Sizing

Za kvadratne ili pravokulne kontejnere, uobičajeno je staviti etikete svijeće na veću stranu, i obično nema potrebe da pokrije celu stranu etiketom. Ovo je posebno tačno za transparentne materijale poput stakla, gde ostatak prostora može pokazati boju i teksturu proizvoda svijeće.

Za okrugli i cilindrijski kontejneri svijeće, izmjerite prednju oblast gde će se etiketa primjenjivati. Ovo je dio koji će biti najvidljiviji kada se svijeća pokaže.

2. Prikladna oblika etiketa

Form etikete treba da se harmonizuje sa geometrijom kontejnera. Kvadrat i okrugli etiketi su najobičnije opcije, jer nude jednostavni platno za dizajn i raspored.

Jednostavni i neregularni oblici, poput srca i cvijeća, mogu zahtevati kreativniji razmatranje u smislu teksta. Osigurajte se da odredite dovoljno prostora da se efikasno komunicirate sa svojim znakom, mirisom i ključnim informacijama o proizvodu.

3. Regulatory Compliance

Pobrinite se da veličina etikete uključuje sve potrebne informacije (sigurnosne upozorenja, sastojke, upute) bez žrtvovanja čitljivosti.

Korak 2: Izaberite desnu boju i stil za etikete Candle

sticker za etikete svijeće.png

Materijali i boje sveæih brodova su razlièiti, ukljuèujuæi staklo, metal i keramiku, i boje su još više opasnije. Naći savršenu boju za tvoje etikete svijeće može biti pravi izazov.

Nemoj da se uplašiš! Objasnili smo nekoliko vrlo popularnih i versativnih boja etiketa da vam pomogne da donesete brzu odluku.

Brown Thermal Labels

Ovi smeđi nalepci svijeće su versativni izbor za staklo, metal i keramičke svećice. They boast a natural, vintage aesthetic, adding a touch of rustic charm and handcrafted appeal to your candles.

Transparentne termalne etikete

Ove jasne etikete nude praktično nevidljiv pogled, omogućavajući prirodnu lepotu vašeg voska i kontejnera. Savršen izbor za elegantnu estetiku bez etikete.

Bijele termalne etikete

Obezbeđujući čistu i neutralnu zadnjicu, bele svijeæne nalepke čine vaš štampani tekst i dizajni pop. Ova versatilnost ih čini odgovarajućim za širok niz stila branding a.

Srebrne termalne etikete

Ako želite dodati dodir luksuza, srebrne etikete su način da krenete. Njihov metalni završetak stvara premijski osjećaj da povećava vaš proizvod, posebno kada se povezuje sa zlatnim, crnim ili srebrnim metalnim kontejnerima.

Step 3: Create Your Candle Labels

Kada završite veličinu i boju etikete, vreme je da napunite vaše prazne etikete u stvarač etikete svijeće.

HPRT SL32BT thermal label printer.png

HPRT SL32BT termalna etiketa podržava maksimalnu širinu etikete od 80 mm i visoke brzine otiske do 180mm/s. Može da štampa različite logove, fonte, ikone, simbole, multijezičke tekste, barkode i QR kodove.

Ovaj štampar za etikete svijeće je lako da funkcioniše i funkcioniše precizno položenje. SL32BT može štampati kvadrat, okrug, ovalni ili drugi neregularni nalepci u obliku oblika, idealno za štampanje etikete svijeće DIY.

Bolje je da vam takođe nudi program za dizajn korisnika koji se zove "HereLabel". It supports both desktop and mobile app use. Sledeće, pogledajmo kako koristiti ovaj softver da stvorimo etikete svijeće.

1. Izabranje desnog uzorka

HereLabel pruža bogate uzorke za etikete industrije. Samo odaberite odgovarajući oblik i raspored od njih, i zatim kliknite na šablon kako bi uredili sadržaj.

2. Izlazak sadržaja etikete

Etikete za kante obično uključuju sljedeći sadržaj:

OvdjeLabel app with rich label templates.png

● Brand Logo: pokaži ime i logo tvog kompanije za trenutno priznanje i buduću lojalnost branda.

● Informacije o vesu i mirisu: određivanje vrsta voska i mirisa sveće, poput voska soja sa cvetnim mirisom, pomaže mušterijama da vode vodiče u biranju proizvoda koji odgovaraju njihovim preferencijama.

● Weight: Include the candle weight for clarity.

● Vrijeme spaljenja: popišite vreme spaljenja za sat vremena, dajući mušterijama jasno razumijevanje proizvoda za život.

● Prvo sigurnost: pokaži jasne upozorenja o sigurnosti vatre na temelju relevantnih zakona i pravila. Na primer, držite se dalje od zapaljivih materijala, držite se dalje od dostupnosti dece i ljubimca.

HereLabel app.png

HereLabel nudi bogatstvo fancy fonts, icons and vector graphic elements. Takoðe možete postaviti i svoje omiljene ikone i logove za editanje.

OvdjeLabel app label templates.pngOvdjeLabel app label templates with barcode.png

Postavljanje teksta etikete je fleksibilno, omogućavajući rotaciju i zakrivljenu aranžmana. You may insert QR codes as needed, linking to your website or social media pages to provide more information about your products, brand, and company.

Korak 4: Ottiskaj svoje etikete

Kada vaš dizajn etiketa bude završen, budite sigurni da ga spasite. Šablon etiketa će biti upleten na oblak za budući pristup i štampu na vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju.

Sledeće, poveži HPRT SL32BT sa mobilnim telefonom preko Bluetootha. Kliknite na "štampu" da započnete proces štampanja.

Pre većine štampanja, preporučuje se štampati nekoliko etiketa test a, posebno one sa barkodima ili QR kodima. Koristite skener ili mobilni telefon da skenirate etikete test a i osigurate čitljivost. Ovaj štampar svijeće omogućava da prilagodiš tamu štampanja kako bi osigurao optimalne rezultate skeniranja.

Uz etikete svijeće DIY, HPRT SL32BT 3 inča termalne etikete može takođe da štampa proizvode SKU barkode, etikete čaja, etikete deli hleba, etikete odjeće, etikete adrese, etikete pakiranja, etikete zahvalnosti štampama i više. Savršeno je za online prodavača, malih poslova i DIY kreatore.

With these simple steps, you can easily create and print beautiful and affordable scented candle labels that will add a touch of personalization to your products. Izaberite HPRT SL32BT etikete svijeće i danas poduzmite akciju da stvorite svoju jedinstvenu značku svijeće!

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.