Vaša fabrika štampača i proizvođača otisaka na kinesku etiketu

2024-06-06 16:25

Xiamen Hanin Co., Ltd. (HPRT) je moćna i pouzdana kineska fabrika štampara barkoda i proizvođa ča sa skoro 20 godina industrijskog iskustva. Specijalni smo za istraživanje i razvoj, proizvodnju visokokvalitetnih mobilnih štampača, kao i štampača za desktopne i industrijske etikete barkoda.

hprt etikete štampači.png

O HPRT

HPRT je velika poduzeća sa skoro 2.000 zaposlenika, 22 linija proizvodnje štampačkih mehanizma i 13 linija proizvodnje štampača.

hprt profil.png

Sa bogatom istorijom izvrsnosti u razvoju i proizvodnji štampara, HPRT je obavezan za dostavljanje visokokvalitetnih i inovativnih štampača etiketa barkoda. Nudimo sveobuhvatljivu prodaju i OEM štampačke usluge.

Sada imamo skoro 120 partnera širom svijeta i naši proizvodi su eksportirani u preko 80 zemalja, široko korišteni u raznim sektorima, uključujući industrijsku proizvodnju, skladište i logistiku, zdravstvenu zaštitu, odjeću, maloprodajnu, hranu i piće i više.

Naš raspon proizvoda

Kao proizvođa č konzervativnog štampanja u kineskoj etiketi, nudimo sveobuhvatan opseg štampanja etiketa barkoda dizajniranog za ispunjavanje različitih poslovnih i ličnih zahteva.

1. Принтера маркета

hprt štampači za etiketu džepa.png

Naši otisci džepa su lagani i stilski, savršeni za osobnu i domaću upotrebu. Oni su idealni za poslove kao što su domaća organizacija etiketirana, kuhinja i pantalone, označavanje datuma hrane, dekoracija dnevnika i više.

Ovi proizvođači mini etiketa su lako raditi i dolaze sa odgovarajućim termalnim etiketama u različitim obrazacima i bojama.

Hprt džepna etiketa zaliha.png

Proizvodi koji se prodaju uključuju proizvođač prijenosnih etiketa Qutie, mini etiketa H11 i T20 2 inča termalne etikete.

2. Pokretni štampaè Barcode

HPRT nudi 2 inča i 3 inča mobilne štampače, koristeći i tehnologije za tiskanje termalne i termalne prijenosne tehnologije.

hprt T260L štampar.png

Ovo je odgovarajuće za poslovne i industrijske okoline, posebno za male poduzeće poput trgovine namirnica i trgovine prikladnosti, omogućavajući brz mobilni otisak znakova cena, barkoda proizvoda, etikete odjeće, etikete kruha, etikete prepakiranih hrane i više.

hprt T3 PRO mobilni štampar.png

Osim toga, obezbeđujemo visoke kvalitetne prenosive štampače etikete, kao što su HM-T3 PRO-3-inch mobilni štampač etikete, koji se može koristiti u skladištu i industrijskim okruženjima PDA i drugim mobilnim uređajima za štampu etiketa paleta, etikete logistike, etikete serije itd.

3. Напечатљи баркода на столу

Naši otisci termalne barkode na desktopu dolaze u razne modele i karakteristike, nude fleksibilne opcije interfejsa, uključujući otisci termalne WiFi etikete, otisci etikete Bluetooth i USB etikete.

hprt desktopni štampar.png

Imaju maksimalnu širinu otisaka od 4 inča, brzu brzinu otiska i rezolucije otisaka do 300 dpi. Državni štampači HPRT-a štampaju tekst, simbole, grafike, barkode i QR kodove oštro i čisto na papirnim etiketama, sintetičkim papirnim etiketama, PVC, PET, vinil i drugim materijalima.

Naši štampači barkoda su opremljeni profesionalnim programom Bartendera, čineći dizajn barkoda i editiranje jednostavnih i efikasnih. Mi pružamo prilagođene rešenja štampanja barkoda i štampanja etiketa kako bi ispunili specifične potrebe različitih industrija, uključujući:

● Принтера кораба

● Продукт баркод и спасач склада

● Напишавање и напишање цена

● Hrana i piće štampar

● Фабрична печатка

● Medicinski i receptivni štampaè, štampaè zgloba

● GHS hemijski štampaè etiketa, štampaè za oznake opasnog otpada

● Напишак имена и напишак белега

● Напечатка и напечатка оборудовања

● Написатели за написање фајлове, и написатели за употреба офиса

hprt pošiljka etiketa.png

hprt medicinski štampar.png

hprt piće štampar etikete.png

4. Industrijalni štampači Barcode

Za korisnike različitih skala i potreba, naše industrijske etikete štampači barkoda nude različite modele od ekonomskih modela na nivou ulaska do modela visokog kraja.

hprt industrijski štampar.png

Naši otisci su snažni i pouzdani, opremljeni sa industrijskim otiscima otpornim glavama. Oni nude maksimalnu rezoluciju otisaka do 600dpi i maksimalnu širinu otisaka do 6 in ča, odgovarajuću za upotrebu u fabrikama, radionicama i integraciji u produkcijskim linijama, primjenjene u skladištu, logistiki, malopravnom, odjeću, zdravstvenom zdravlju, farmaceutskom i industrijskom proizvodnju.

Naš novi pokretač velikog 4 inča visokorezolucionog industrijskog barkoda pokazuje sve metalno telo i naprednu industrijsku otisak glavu, podržavajući 24/7 neprestano štampanje, sa 5 inča punim dodirnim ekranom za intuitivniju operaciju.

hprt industrijski štampar za etikete Grand.png

Prelazi na štampu malih šifre, poput PCB QR kodova i elektronskih šifre komponenta. Kliknite ovde za još detalja proizvoda.

industrijski štampaè veliki štampaè.png

Zašto izabrati nas?

1. Napredne tehnologije i inovacije

U HPRT-u zapošljavamo najnovije tehnologije u našim proizvodima. Naša kompanija se slavi tim istraživanja i razvoja od preko 400 ljudi i dobila je 733 patenta, dajući nam kraj dizajna proizvoda i funkcionalne inovacije.

Osim toga, pružamo sveobuhvatne softver rješenja za dodatak našeg hardwarea.

2. Izvanredna kvalitet proizvoda i učinkovitost koštanja

Kvaliteta je naš najbolji prioritet. Kao fabrika štampanja barkoda iz Kine, održavamo potpunu kontrolu nad cijelom procesu proizvodnje i isporuke.

hprt sa 20 godina štampačom OEM.png

Ovaj sveobuhvatni nadzor nam omogućava da proverimo teške kvalitetne inspekcije na svakoj fazi, osiguravajući da se svaki proizvod sastane i nadmaže očekivanja klijenata. Naša potvrda za upravljanje kvalitetom ISO9001 je zavjet naše obaveze za odličnost.

Naše velike proizvodnje mogućnosti pružaju značajne ekonomije skale, omogućavajući nam da nudimo veoma konkurentne cene za većinu kupovina bez kompromisa kvalitete.

3. Customization and Flexibility

Razumemo da svaki posao ima jedinstvene potrebe. Zato nudimo opcije OEM/ODM prilagodbe. Bilo da vam je potrebna specifična veličina, funkcionalnost, ili markering logo, možemo pripremiti naše termalne štampače na vaše zahteve.

4. Prošireni raspon proizvoda

Dok je HPRT specijalizovan za štampače koda etikete, stalno širimo linije proizvoda. Naše kategorije proizvoda pokrivaju termalne POS štampače, skenere barkoda, PDA, prenosive fototiskare i A4 prenosive štampače.

hprt produkt portfolio.png

Osim toga, pružamo potrebne stvari kao što su etikete i reblove potrebne za štampanje. Klijenti mogu kupiti skenere, PDA-e i odgovarajuće potrošnje zajedno sa štampačima etiketa, osigurati kompatibilnost i prikladnost sa svim zajedničkim kupovinama.

termalni otisci kontaktiraju nas.png

HPRT je vaš poverljivi partner za sve potrebne štampe za etiketom. Naš štampar nudi koštanje-efikasnost, nadređenu uslugu mušterija i brzo dostavljanje vremena. HPRT stalno gleda ispred, inovacije i poboljšanja. Namjeravamo da nastavimo da budemo pouzdan i poštovan Kineski štampar štampanja barkoda i dobavljač u industriji.

Dobrodošli su kupovina, veleposlovna prodaja i OEM/ODM prilagodba štampača. A mi æemo vam pružiti profesionalne rešenja za etiketu barkoda.

CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.