Najveći 3 DIY Valentinovo poklone za njega: fotokamera, fotoKuba i magična fotokartica

2024-02-07 20:44

Dan zaljubljenika je baš iza ugla, i pronalaženje specijalnog poklona za tvoju voljenu može biti odvratan zadatak. Ne brini, kao danas donosimo vam tri izvanredne poklone za njega. Sa samo papirnim karticama i 4x6 fototiskara, možete stvoriti nešto stvarno jedinstveno. Poènimo.

Poklon Valentine Day.png

DIY fotokamera

Stvaranje fotokamere DIY je zabavan i kreativan način da pokažemo vaša sećanja zajedno. Evo jednostavnog vodiča za praćenje.

DIY fotokamera.png

Prvo, sakupite sve potrebne stvari, kao što su kartice za strukturu kamere, adhesive, škare ili nož, i bilo koje dekorativne elemente poput boje ili markera. Mjerenje dimenzija kamere je važno da se osigura da može vratiti fotografiju unutra.

Sledeće, rezanje, sklonite se i sakupite telo kamere iz vašeg izabranog materijala. To uključuje preciznost u formiranje i osiguranje dijelova zajedno, slijedeći dekoracijom kamere u vašoj preferenciji.

wireless fototiskar CP4100.png

Počnite štampajući omiljene slike koristeći 4x6 fototiskara, kao što je HPRT CP4100. Ovaj bezbedni fototiskar omogućava bezsnažno otisak fotografija direktno iz vaše iPhone ili iPad galerije putem stabilne povezanosti Bluetootha. Šta?

wireless fototiskar CP4100 štampa fotografije.pngŠta?

Spremite i priključite slike u sekvenci da bi stvorili rol, a zatim stavite ovu rolu u kameru. Budite sigurni da vaša foto kutija DIY kamere može lako da se ne uključi da biste pokazali fotografije.

DIY fotokost

Fotografijska kocka je još jedan fantastičan i jedinstven način da pokažemo cijenjene trenutke. Šta?

Sličan procesu fotokamere DIY-a, počinjemo pripremajući čvrst papir za okvir kocke, zajedno sa lepom ili dvostranom trakom za adhesion, i škare za rezanje. Šta?

Upravo mjerite i označite papir, uvjeravajući se da se kasnije može formirati u kompletnu kocku. Onda pažljivo presječete papir prema vašim mjerama da izgradite bazu kocke, obraćajući posebnu pažnju na neopravne oblike poput srca.

Možete koristiti CP4100 4x6 fototiskara za štampanje fotografija kube u različitim veličinama, čak i mini otisci, zbog prikladnog fotokolaža njegove aplikacije. Sa tehnologijom sublimacije boja, vaši otisci postaju vodootporani, nepotrebni naftni i otporni na ogrebotine, osiguravajući trajnu kvalitetu.

Izaberite fotografije koje želite da funkcionišete, prilagoditi njihovu veličinu kako bi odgovarali sa stranama kube. Konačno, povezati ivice zajedno da bi stvorili robnu, samu fotografsku strukturu. Opcija, možete staviti smislen poklon DIY Valentine â dečku unutar kocke, kao prsten ili značka, dodajući dodatni sloj personalizacije ovom projektu u srcu.

DIY Magièna fotografija

DIY Magièna fotografija mijenjanja karte.png

Za nešto stvarno magièno, pokušaj napraviti magični poklon za promjenu kartice. Ovaj brod počinje odabrati dve cenjene slike, samo izaberi iz vaše telefonske galerije i otisci ih kroz kućni tiskar CP4100.

Onda prebacite ove slike u stripove i veštinski ih oslobodite na kartonsku bazu, okruženu za dodavanje elegancije. Kada vaš partner povuče račun, slika će se promijeniti, otkriće drugu fotografiju ispod. Ovaj čarobni poklon je sigurno iznenađenje i užitak.

Za detaljnije upute o stvaranju ovog letjelica, možete tražiti povezani YouTube video.

Ovi pokloni za njega su osobni i pokazuju napor i razmišljanje koje ste uložili u nešto posebno. Uz pomoć 4x6 fototiskara poput HPRT CP4100, možete dovesti ove ideje u život i dati partneru Dan zaljubljenika da se seti.


CONTACT
We use cookies on our website to give you the very best user experience. By using this site, you agree to its use of cookies.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtev

  • Molim vas, popunite vrstu zahteva.
  • Molim te, popuni svoje ime.
  • Molim vas, napunite svoj e-mail.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.